Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· :'(
· no no no.
· Raya oh Raya.
· things will change,eventually.
· bitch fit.
· sense of belongings.
· since I'm that cheesy,
· to those who meant the world to me ;
· because I never left the building.
· you know,


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

din oh din.
Saturday, September 18, 2010 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DIN ;
Model iklan Colgate :b




Buat kali pertama nya, aku buat post dalam bahasa melayu. untuk kawan aku sorang ni ha. Dia telah menyambut hari jadi nya yg ke lapan puluh . . . eh silap, lapan belas pada 17 September 2010 :D Jadi, aku pun mem-blog pasal beliau seperti yang di janji kan. Heee. kenal pun baru kenal, so tak kenal sangat sebenarnya. HAHA ! :p Dia ialah orang Nogori Sembilan, macam Shikin :)


Pertama kali berjumpa dengannya membuatkan aku ( eh, apasal tetiba ayat jiwang neh -__- ) aku takut masa first time tengok dia. Garang muka beliau. ala-ala Pirahna versi manusia tuh. Dia sebenarnya tak lah garang mane, muka je garang, tapi sengal tahap ubi. Sinchan pun baik tau. bleks :p Yang best nya pasal dia, dia ada telefon bimbit yang boleh dicas melalui dompet nya. Seram tak?! Aku tengok pun hairan. Nak belek dompet dia, dia tak bagi. scary !! *jerit macam nampak hantu dalam filem-filem seram omputih* :')


Din ini merupakan kawan kolej aku. Dia ambik SR , sama program dengan Danny, Aiman, dengan Nori :D Birthday dia aku wish 3 hari berturut-turut. Memang semangat habis saya ini. Din punya pasal lah. Haha. Din Din :p Harap kau happy lah bace blog post aku ni yek. Selamat hari jadi yang ke lapan belas :) Semoga panjang umur dan murah rezeki :) Balik Kuantan aku bagi ko hadiah :) insya-allah.


you iz one awesome dude ! :D














see. I ain't a promise breaker :)

Labels: , ,