Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· gasp !
· Goodbye.
· confession night.
· i smile ;
· i write here ;
· why have I done ?
· pink panther
· a thought.
· note to everyone :
· hi again !


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

six months.
Wednesday, November 10, 2010 | Posted by Atika | 4 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click to enlarge.


A little token of appreciation from yours truly ;


I am leaving tomorrow for my sem break, so I guess this post would be really memorable when I read it back in few months or even years time. Heh. So now, I shall tell all of you about the friends I've made here in Kuantan.


Nadia Ali ; the girl who I shared most of my deepest darkest secrets here. Heeee. she know me so well and yes, we had our berbonding time waaaaay back before anyone does. lol. She's epic and weirded. but dude, she's one awesome girl :D Dah lah tinggi, muka macam cina sesat *slang cina* oi oi ! tapi i takkan lupakan kita punya inside joke. HAHA ! we are after all, the BUDAK JENAYAH kaaaaaan? *angkat kening 8D


Yaya ; dia ni perempuan Melayu terakhir. Menjadi idaman setiap lelaki kat kolej. Haha. Tapi akhirnya Afiq yang dapat. Adakah betul tekaan tuan hamba ini ? Kalau nak tau, tanya lah tuan badan sendiri :p Yaya ni innocent orangnya. Lepas tuh agak kurang pendengaran lah. Tapi dia memang seorang kawan yang baik. I suka kacau dia with all the perverted jokes. MEHEHEHEHEHHEHE >:D Dia orang Sabah, so bila dia cakap ada accent Sabah. WICKED kodd :D


Boolat ; Very defensive. Suka tengok cara dia cakap. Macam baby :'D HAHA. sangat baik hati dan banyak bercakap. Takkan berhenti ketawa kalau cakap dengan dia. hahahahaha. Kalau ada masa, selalu I dan Boolat akan jalan-jalan sambil bercerita :))


Shikin ; nama je dah 20 tahun, tapi perangai macam budak-budak lagi :p HAHA ! suka memasak. Kitaorang beli barang, dia jadi tukang masak. Kaki buli jugak dia ni. Suka membebel kalau kitaorang lambat. Boolat lah yang slalu kena. Dia juga adalah sugar mummy kepada Wan Minho *gelak guling-guling* :')


Namie ; someone who is very close to me. He's like, my other half. He knows most of the things that I've kept from everyone else. Sangat chubby *gigit kerusi* Dapat tahan nafsu, kalau tak dah lama I gigit pipi you tuh :b heeeeeeee. Agak sensitive bila bercakap pasal kehidupan dia. Tapi saya tau yang Ribena membuatkan dia gembira ! :DD


Akmal ; the bad boy scholar, so I've labelled him that way. heh. Taking up Mass Comm as his programme, he is indeed one of the best student here. He knows about a lot of things thus making it easier for all of you to do anything. :)) Someone who has gone through alot in his life, but he's a strong guy. VERY STRONG :D


Megat ; The one I called KBS ( kawan baik selamanya) :D Selalu lepak dengan dia waktu malam kalau ada masa lapang :)) Seronok bercerita dengan dia. Kawan yang sengal jugak sebab dia suka kenakan orang lain. Megat, Megat *geleng kepala* :P


Afiq ; kaki gelak in our clan. Kalau dia ada, suasana akan jadi riuh rendah dengar kami semua gelak. Seorang yang sangat baik hati dan tak pernah lokek dengan senyuman *kelip mata style Afiq* :'D ish ish. Kau ni comel betul lah ! :B


Wan Minho ; Al-kisah kononnya dia ni artis Korea pujaan ramai. Muka memang tak dapat dinafikan ; agak esotik lah. Haha. Sangat kreatif bila bergandingan dengan kamera DSLR :D A person who is somehow mysterious in a way. hurm.



Hasif ; my newly found pretty boy :)) I suka tengok dia. Dia comel. aha:D



Danny. Aiman. Nori. Safuan. Safwan. Fahim. Sukna. Shazwan. Rudy. Farah. Maddy. Fasha. Eleena. Baddy. Wanie. Adam. Bob. Zaty. Yatie. Anas. Usop. Nas. Leen. Luqman. Ima. Ayuni. Yaty. Danny. Fizzy. Isma. Din. Nab. Zoey. Shafiq. Oppa.

the girls.

the boys.

( too many names. can't remember -.-" )

I'LL MISS ALL OF YOU !



I'll see all of you soon,aite ? <3
take care. xx



Labels: , , ,