Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Kurnia ;
· all because , im flaming in the inside ;
· f ;
· Hurm -
· double the fun ! :))
· :|
· contradictions ;
· Terr-riffic !
· I'm gonna make everything worth while ,
· the liking of everything ;


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

The brothers .
Tuesday, March 1, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hari ini Atika nak cerita tentang abang-abang kesayangan dia . AHAHA :-D Since the new semester commences , I've grown attached to the seniors , especially the boys of the house no. 29 . siapa lagi kan ? Hoho :p They love me so much sebab Atika dapat rasakan kasih sayang mereka ituh. lols. Ayat tak boleh belah . Errr errr so kita teruskan blog post hari ini dengan big bro yang teramat awesome ;


INCIK Ikhfar Idris.



8 boleh di kira sebagai abang yang paling gila-gila dan paling kamceng. Masalah sume refer kat dia. Heh. Paling understanding and macam-macam lagi lah. Untung nya big sis. Ngeee (; Senior MC110 semester 6. Next sem da takde da. Tapi takpe , FB and text still ade kan ? Thankyou :)


Iqbal Sokri.



*gelak guling-guling dulu* Oke. ini abang kesayangan yang seterusnya. Yang paling perasan, yang paling kamcak dan yang paling ramai peminat. Kuat mengarut and sangat protective. Sama lh macam Eina . HAHAHAHAHAHA :p Baru jumpa sekali, tapi macam da kenal bertahun. BEST kot. lols. Dia cakap Atika terlebih peramah. Heh. Suka menyakat Atika. Sangat caring. Kaki sakat via Facebook. :'DD Senior SR113 semester 6 . Next time kita kuar lagi eh ? Heee . :-D


Azri Mj.




The Master. Oke, dia ni sangat mystery , and I'm his favourite little elf. Heehee. Has very high imaginations. He wants bloody short fics . Ngehngeh. Thankyou for all the cynical ideas and random moments :)



Hibri Syafiq.



Yang kacak ni sangat baik dan tinggi orang nya. Heee. Macam-macam nak boleh dibualkan apabila bersama dengan beliau. Trademark , lagu Gatsby . Hoho :P EPIC kot. Murah dengan senyuman da random conversations. Macam-macam betul lah. HAHA.


Syahid Sokri.

He's at the most left . HAHA. yup, the superstahhh ! :DD eh mesti , dia pun abang Atika Sikun jugak. Heehee. Boleh tak sangat excited kalo jumpa dia ? KEHKEHKEH. :p Klaka betul . Macam kartun pulak tetiba. Kalo nak cakap pasal factual news and the world, you can always come and see him. Dia tak banyak cakap. tak kuat mengarut gak. Heh. and yup, The twin of Iqbal Sokri. Ngeee :'D


Uzair Halim .


Geng badminton big brother and then gang. Heh. He's the nicest guy around and and sangat petite. Alooohhh , comel je :-D Thank you for being there for me and the brothers as well. Heee. Stay awesome , okeh ? :))




Sebenarnya ada lagi , errr BOB ! Gambar dia takde . Broadband is being a bitch. Pfffffft. so if you want to know him, just look for Iwe Iwan on Facebook. The nicest brother and my favourite chocolate man. Sem ni belum dapat chocolate lagi !! ;DD Too bad lately we didn't get to chat much. I miss my ramblings with him and his little brothers :'( Oke , sentap kan diri. Heh.


Then , I have Abang Amy yang comel . TERAMAT COMEL *muka comel* :b Kawan dan lawan Iqbal . Heh. The only abang yang dipanggil abang. Haha. geddit ? :p Suka mengstresskan diri di JPM rasanya. Tengok status updates asyik depressed je. Tak paham lah. lols. Stay comel boleh ? Hihi. one day , Atika belanja abang eh ? :)


Meeting them is one of the best moments in my life , no doubt. with them , i can actually feel how does it feels to have a brother. Even if we are not blood-related at all , but the pamperings and the ramblings made me oh-so-gleeful ! Heeehhheeee . Nyuuuuuuuuuuu.


Dearest brothers , ilysm :))





Keep in touch , alrighty ?
I'm going to miss all of you terribly when May ends
.

Labels: ,