Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Life is GOOD.
· figured ,
· Dear Mak and Abah,
· You give me butterflies ,
· paint my heart like no other ,
· pray;
· tranquil , at last.
· A night of good old times .
· There's always rainbows after the rain.
· Flying without wings


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Hello :)
Monday, March 14, 2011 | Posted by Atika | 2 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



The name is Nurul Dizamira Atika Binti Mohd Sikun ,
I'm 19 years old by year and well, I'm proud of myself :)



Saya seorang yang ceria dan banyak cakap bila perlu dan tidak perlu ( masok air. Kekeke :p ) . Sy manja dan suke dimanjakan. Heh. Saya juge banyak berfikir ( sometimes too much of thinking == ) Saya sgt suke berkawan. Walaupun saye nampak mcm suke enjoy , tapi saya tahu ape yg saya nak. Orang nampak saya mcm tak serious dengan everything, tp anda salah ! :) sebenarnya saya org yg ceria tapi dalam diam, saya pasti dapatkannye, Insyaallah . Saya cepat marah tetapi saya cepat lupe. Saya pemaaf. Saya bukan pendendam. Saya menghargai semua benda yang berlaku dalam hidup saya. Walaupun benda tu tak bermakna dekat orang lain,tp dekat sy sangat lah bermakna. Walaupun benda yg berlaku tu sakit untuk diterima, tp bg saya pengalaman itu mengajar, jadi saye terima juga. Bg saye, benda baik berlaku selepas buruk. Saya belajar melalui pengalaman. Saya bangun selepas jatuh. Look on the bright sight menjadi pegangan saya.Saya sayang semua kawan saya sebab kawan-kawan saya itu lah yg saye ade mase sedih dan gembira.




I'm still the old Atika. Never change. Saya tidak pernah berubah walaupun sedikit, cuma fizikal sy lebih matang dari dahulu ;) eh, yeke ? HAHA.




P/S : Eina , thank you so much. your blog post made me all teary *teary eyes* *sniffs* :')

Labels: