Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· of sweat, tears and laughter. and birthdays ;)
· chirp chirp.
· making the world dance off the rhythm.
· Cutting them off the chase.
· Fly with me ;
· just so you know,
· undo my mistakes.
· don't shed tears on my parade.
· a streak of happiness thoughts.
· Inflicting fear.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Sukan Rakyat UCSA 2011.
Sunday, July 17, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
EH. SIAPA NI?

*senyum tunjuk gigi *
:D



So, today, my college organized its own Sukan Rakyat at Hentian Gelanggang. The Sport Science students were in charge of the whole event. Event started well , alhamdulillah. and ended well as well. I was the photographer for the day. Thank you Namie for the camera. :)) Banyak moments yang terjadi hari tuh. dan semuanya best-best. Spent time with my relatives. Dapat tangkap gambar dengan diorang :D


and yang best, DAPAT TANGKAP GAMBAR DENGAN HAZIQ hihiiii :DDD


Few games were carried out. Semuanya game tradisional. :) Sangat best! :b At the end, Rumah Merah won. GO RED WARRIORS ! :D Tangan dah okay, all thanks to Farah Zakiah :DD Cik Zam kata Atika madu dengan Ain - Haziq lah jadi mangsa. =.=' motif ?! tapi kan, Haziq comel ouh :DD Hehe. Anyhoo, acara yang dipertandingkan semua best heee :b Acara VIP ialah acara sumpit belon tee hee hee :P


Atuk tak larat nak sumpit belon apa kes? trololololo :P


Kacau adik Afiq sampai dia nangis. eheh sorry =.=' Birthday boy busy the whole day. Dapat cupcake dari auntie :D Aecha lagi lah busy . Seronok tengok staff dengan pelajar very much into the game. Kamera jadi mangsa nak tangkap gambar kandid semua orang :p Berbonding with my yayangs ; Ain and Bella. Jadi ahli Rumah Biru kejap hehe ♥


Break makan nasi dengan ayam masak merah. Okay lah makanan dia. Tak larat sangat sebab kena food poisoning the night before. damn =.=' Hussein dah risau , lepas tuh mula lah dia main karakter ' abang + adik ' tuh . HAHA. people thought we're siblings sebab muka sama . :P Berbonding with everyone else. Never felt happier. :)


at the end of the event, ada lucky draw tapi atika tak menang. nak basikal :O LOL. bosan tahap maksimum. went back with Hanie and the yayangs. Thank you Hanie :3 Had a great day overall. yeay :D two thumbs up for Aecha and her committee members for a job well done ! :)


dah takde idea nak tulis apa, nah tengok lah gambar- gambar di bawah yeeeeeee . masehhh :D



Relatives.

Atuk. Aunties. Cousins.




Baling Tin.






Belon untuk acara sumpit belon VIP.



The semester 1 SR113 .
:)


Model iklan MILO.

Yazid. Apis. Danny.





Ayam bertelur di sarang.




Naib Presiden 1 dan Naib Presiden 2 ,
MPP UCSA 2011/ 2012.

.
.
.
.
.

HAZIQ ! *dies*


:DD

dia comel tahap dewa kbye hihihihi




Cik Zam. Ucu. Haziq. Bella. Zarrul. Miss Mar. Aecha.
:)




Models.

Adik Melly and abang :))



not-so-lucky number 74 :|


The organiser of SUKAN RAKYAT UCSA 2011 .

SR113 :)



banyak lagi gambar, tapi malas lah . HAHA. tengok kat Facebook je lah ehh? :D To everyone who had been involve from the very beginning, thank you so much :DD Atika rasa happy dapat kenal dengan korang walaupun masa singkat *dramatic tears* sobs sobs ;__; LMAO.



Okay lah. itu je untuk kali nie. Hope all of you enjoyed blog post yang tak seberapa nie :)




P/S : Aecha and the SR seniors , I'm going to miss you guys somehow :']
PP/S : Happy birthdays !
PPP/S : nak cokelat lagi pleaseeeeeeeeee *kelip mata laju-laju* HEHE :b

Labels: , ,