Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Raya datang lagi!
· Stereo Heart.
· fish eye fish eye
· 17th Ramadhan.
· rainbow bunnies ;
· tick tock tick tock
· a blend of coffee , and mocha.
· You're all I have.
· She's into superstitions black cats and voodoo dol...
· Decreasing light of the day.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Behind the scene.
Friday, August 26, 2011 | Posted by Atika | 2 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A proud homegrown KLANGi :)


Amira Sikun yang tangkap gambar ni. Adikku yang awesome :p


Minta maaf kalau blog update saya lately nih pasal orang yang sama. Nak kata tengah bercinta, memang lah kan? Hikhik *harap maklum* :p


MAYBE , just MAYBE I'll tone down talking about him . ( err, NOT? ) :p



Hari ni saya memasak lagi. Mak ajar memasak by heart, tak payah tulis dalam buku pun. kononnya dah pro , padahal beginner je puuuun . ceh :P Hari nie masak IKAN PARI MASAK ASAM PEDAS dengan SAYUR GORENG. om nom nom :'] Maybe I do have talent in cooking , like Mak and Abah . hihi :p Alhamdulillah , cooking was good :')


Today I went to school to see Puan Hasiah . It has been a while and I haven't contact her for quite some times . Sorry cikgu , busy woman HAHAHAHAHA :b Got together for a quick chit chat and before I headed home , she gave me duit raya lalalala :'D duit raya best woooooo :'D cadang nak buka puasa dengan girlfriends esok , tapi diorang tak boleh datang . *sniff*


ƪ(˘⌣˘)┐ ƪ(˘⌣˘)ʃ ┌(˘⌣˘)ʃ *pasang lagu raya*



untuk mengubat kerinduan punya pasal HEHE :'D takpe lah, bak kata Ayuni , " there's always next time kan? " :) hopefully lah. :)) Aku doakan korang sentiasa happy, macam aku lah kan? :D IMISSCHUUUUUUUUU, FARAH SYAIKA DISA DAN NURUL AYUNI :/ Singgah rumah Arisha untuk amek sijil SPM and PMR yang tertinggal hee .


RINDU RINDU RINDU RINDU RINDU zaman sekolah wei zzzz


K, BAI.


..... eh! belum habis lagi lah . On a completely unrelated note, many of my friends are actually wondering whether my ENGLISH had de·te·ri·o·rate because I post too much in MALAY and erm- MANGLISH. Haha, I can post fully in English , mind you. This is my way of writing now,so stop complaining oke? :p baru lepas masukkan gambar dalam laptop. Laptop saya gedik, tak nak detect my camera's memory card. ONLY MY CAMERA'S MEMORY CARD. memory card camera lain okay je (--") SUMPAH GEDIK. fuhhh, nasib baik ada laptop lain kat rumah nie. Sabar je lah.


tapi, tak pe tak pe , saya dah dapat sume gambar . yeay ! ♥ and TA-DA ! cincin saya dengan Mr. S . saje je post, sebab dah janji kan kan kan? heeeee :'p aish, saya malu lah :'3


290711.


Orang lain balik rumah bawak baju, saya bawak buku . Alahaiii nasib badan :| Nasib baik memang niat di hati nak berubah. Alhamdulillah , semakin berubah. :) Solat , Study and what not. Hee :D Doakan semuanya berkekalan ye? AMINNNN :) So now, nak focus buat final preparation untuk final nanti. TAKUT LAH , BANYAK KILLER PAPERS kot :(



Hari ni dah start buat kuih raya . weeeee . Raya tahun nie bersederhana je :) Tapi banyak yang dah berubah . Amin :) From good become better ? I guess so . :)





Malam 7 Likur sekarang . Bunga api ! :b

Labels: , , ,