Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· 17th Ramadhan.
· rainbow bunnies ;
· tick tock tick tock
· a blend of coffee , and mocha.
· You're all I have.
· She's into superstitions black cats and voodoo dol...
· Decreasing light of the day.
· A night at the cafeteria.
· meow.
· Sunday blues.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

fish eye fish eye
Tuesday, August 23, 2011 | Posted by Atika | 2 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 days and counting





So, Mr. S and I have been seeing each other for the past 22 days. Been through lots of things. Random moments which we cherished everyday. So now, I'm going to rewind back how on earth did we fell for each other ? :'3


Jatuh cinta kat puncak Gunung Tapis bhaiiiii ;D ahahaha ! awak ade? *sengih* :P


*diam kejap* soal macam mana TER-jatuh cinta tu, kita letak tepi dulu ha? :'D Yang penting saya sayang incik Superman saya. THIS MUCH *spread arms wide* :DDD Sebenarnya nak tulis blog post yang tangkap cinta leleh punya, tapi sekarang Atika takdek idea sebab .. sebab happy sangat dapat rehat sampai terbabas nak bukak puasa . tetttttttttttttttttt ! :P


*pasang lagu raya*


Memandangkan nak raya ni kan, Atika pun mahu kembali ke Klang untuk 10 hari , meninggalkan Mr.S di Kuantan terchinta ini. ;( Sayang, take care tau ? Anything just text me. Insya-Allah, kalau cape dah sampai, boleh terbang pergi rumah sayang terus hee :'D Tak sangka dah 22 hari kita bersama. *woot woot* HAPPY DENGAN SAYANG :')


Jaga diri. I ni cepat risau lah, al maklum lah orang byk peminat , huuu .__. *ada aura jeles di situ yek* :P Kalau orang yang tak berkenaan baca nie, sah kena gelak tahap maksimum -_-" dah mula rindu dah . :'(



DIAM AGH ! hihi :'p



Insya-Allah , I'll write something much meaningful in near future, just for you. Writer's block has been a pain in the ass , and erkk, sho ma fan . (--") *ehem ehem* Atika nak ucapkan THANK YOU A KEZILLION TIMES to the boyfriend for being there for me always , for the drive-thru every night , the emergency calls , the pouts , the giggles , the laughter, the frowns ( i lagi comel lalalala :'P ) and infinity of happiness you've provided so far.



ilovechuuuuuuu ♥ om nom nom nom :']





and in case you're wondering ,

YES,
I LOVE YOU SO MUCH, MUHAMMAD YUSOF BIN FADHIL ♥ :)






SELAMAT HARI GHAYA . weeee :DD incik boyfriend , nak duwet ghaya ? hekhek k,bai

Labels: ,