Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· tick tock tick tock
· a blend of coffee , and mocha.
· You're all I have.
· She's into superstitions black cats and voodoo dol...
· Decreasing light of the day.
· A night at the cafeteria.
· meow.
· Sunday blues.
· HELLO , LAVV
· It's Friday! eh silap, Sunday already :D


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

rainbow bunnies ;
Monday, August 15, 2011 | Posted by Atika | 2 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
*tiup sawang* fuh , dah berhabuk blog atika ni. SORRY :)





ubat yang saya kena makan selama seminggu. erk. :/



Not really feeling well for the past three days. Demam panas ;( Yesterday I went to the hospital with the boyfriend. Kena marah sebab degil tak nak makan panadol. Pahit lah panadol tuh +_+ I tak leh telan. Erk. Thank you so much sayang for rushing from work to take me to the hospital.
Sorry buat you risau. Masuk bilik doktor semua dia papah sebab tak larat nak jalan . :'/


... and then he told me , kalau demam , kena amek darah.



*jaw dropped* WHAT !?!?!



Sebenarnya , saya takut dengan jarum :'3 ada sejarah lah dulu-dulu masa kecik . Huuu .__. Wanted to run away, and the boyfriend glares at me. Sorry sorry :| I duduk diam-diam ok? Boyfriend said he'll buy me Milo if I stay put on the chair . I LIKE MILO BERY MUCH :'B Senang sangat jaga Atika , macam jaga budak kecik . Heh. After the check up, we went to the college and finished up my assignment with the boyfriend's help . HEE :D


Presentation CSC macam gempak je kan kan kan? Hopefully lah . *prays hard* :'D After done with the assignments , we headed to TC to have Af's farewell gathering , since he's leaving for Sabah today. Selera makan kembali , jadi si boyfriend belanja GCB LARGE . hihi . thank you sayang :* The boyfriend sakit kepala , so dia banyak mendiamkan diri je .


Banyak susahkan dia . sorry :|


Balik rumah after all done . Today woke up , suhu badan naik balik. MENDADAK o__o check temperature 40 degree celcius . aaaaaaaaaaaaaaaaaaa TT.TT Keputusannya , tak pegi kolej . pergi klinik pulak , dengan si boyfriend jugak. KENA AMEK DARAH LAGI . SAKIT woooo D: unfortunately, doktor sangat TAK mesra alam =.=' HADOI. SUSAH BETUL -.-' Duduk situ for hours , tapi dia bagi time slip je. erk.


sabar sabar *walaupun tak puasa fuhhh :b


On a complete unrelated note, hari Sabtu lepas saya pegi Pekan then Rompin , berlakon iklan raya untuk assignment Ika and Yatt. jadi mak lagi . Hihi. Make up sendiri , for the first time. and voila ! muka nampak sangat tua . weee :DD Thank you Zahir , for the unplanned trip to Rompin and the photos . :')




#1


Hi, saya Mak Temah :B







Pantai Hiburan , Rompin , Pahang.




Selamat berbuka puasa . and good day, mate :D

Labels: , , , ,