Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Stereo Heart.
· fish eye fish eye
· 17th Ramadhan.
· rainbow bunnies ;
· tick tock tick tock
· a blend of coffee , and mocha.
· You're all I have.
· She's into superstitions black cats and voodoo dol...
· Decreasing light of the day.
· A night at the cafeteria.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Raya datang lagi!
Thursday, August 25, 2011 | Posted by Atika | 4 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2129 hours - Khamis . :')

Home is goooooooooooooooooooooooooood . Like seriously GOOD . :') Saya masak untuk kali pertama , masak sambal sotong , sup sayur , goreng ikan dengan spaghetti :'3 Result of the cooking , uhm - Okay kot ? Sebab takde yang sakit perut . Hehe. Mak pun banyak bersabar nak ajar anak dara sorang nie memasak. Hihihi :b sorry and thank you , Mak ♥


Lagi beberapa hari lagi nak raya. Seriously , this time , the HOMEY feeling is here. Bangun pagi, all freshen' up, headed to the shop and bought things . :) Balik rumah , REST then start cooking . WOOOOOO :'D excited bhaiii ! :b siang ikan , sayur semua , heeee :P esok nak start buat kuih raya :P woot woot !


Semalam saya keluar shopping dengan Mr.S . Lepas tuh, Mr.S belikan saya kasut NOSE 5 inci idaman hati. DAPAT JUGAK AKHIRNYA :DD Mr. S jugak belikan couple ring , alaaaaah , kata beliau untuk monthlyversary kami :') TERHARU. biasa biasa je cincin tuh ;) GAMBAR nanti lah eh? *segan* :'P 29 haribulan ni genap SEBULAN kami bersama. ALHAMDULILLAH . sampai jugak sebulan yek ? :P


*pops confetti* :'))


Mr. S sibuk keje, jadi Atika duduk diam waktu petang sampai malam . HOHO :p jadi budak baek. Heee :3 Sekarang sibuk online Facebook sebab seharian tak online . wall to wall dengan Ain and Nalini and Boolat. waaaa, homies ♥ dah lama tak jumpa , Nalini especially . woot woot :'D I hope you're doing good , girl. imy too :)


Raya first kawan-kawan lama nak datang rumah. waaaaaaaaaaaaa , *goyang inul* EXCITED TAHAP DEWA :))) can't wait ! :D walaupun hati terasa nak melompat keluar, tapi sentiasa ingatkan diri yang FINAL is just FEW WEEKS AWAY. erk. mood spoiler (--")



Tapi , ta pe lah. still excited jugak. Hikhik. Balik kampung pun naik bus . fuyooooooooo :b


:)




SELAMAT HARI RAYA, SEMUA . MAAF ZAHIR dan BATIN :)



P/S : lepas raya, tak sabar nak tunggu 14 September. heh ! :b

Labels: ,