Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Decreasing light of the day.
· A night at the cafeteria.
· meow.
· Sunday blues.
· HELLO , LAVV
· It's Friday! eh silap, Sunday already :D
· Gunung Tapis, with love :)
· 891120066015,
· *fuhhh
· because I love you that way.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

She's into superstitions black cats and voodoo dolls.
Sunday, August 7, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MacBook Pro , ME WANT :'b


Tidur pukul 3:00 pagi ( tak sahur pun , terus menghadap bantal ) then pagi tadi bangun pukul 10:30 pagi. fuhhhh , kepala memang pening , pusing and segala macam lahhh . erk. Bangun pagi , cuci baju , angkat baju , terus menghadap assignments . alahai. memang macam robot dah. takpe, markah punye pasal , redha je lah . :)


Mr. S saya kerja full time hari ni. so, tak boleh nak text sangat. RINDU :') Kerja elok-elok okay, sayang? :) Dapat text dari beliau bila celik mata. happy haha kbai :p siapkan OMT167 , then find materials for CSC134 :) semangat nak buat assignments datang balik, thanks to the pressure :'3 solat semua pun okay, alhamdulillah . :) Berbuka bersama lovelies ♥ MEMANG BEST ! :b after berbuka, sambung buat assignments . and get ready untuk esok. Hmmph.


Insya-Allah esok akan pergi berterawih . :')


Baju dah siap gosok. Buku pun dah siap kemas. Mr. S datang jumpa lepas habis kerja . HEE :D lepas rindu kejap. Be good , boyfie. ;) then , kemas-kemas tempat tidur. mata tak mengantuk lagi disebabkan bantai tidur petang tadi. penat sangat +_+ ngeeeee. :DD isu assignments dah settle, tetapi , si pesalah masih lagi mendiamkan diri. HOHO? :p Apa-apa je lah.




WNS and MHW ada apa-apa ke? *ehem* :p *maaf, iklan kejap



Been keeping this thought, of making a novel , telling about my college life. Hurm. Need to dig all the memories back then. the good and the bad. everything. Insya-Allah kalau terbuka hati ini. HEE :DD Kenapa lah hati ni tak sabar nak menanti hari esok? oh yeays :D


Duit dah nazak . hmmphh. wahai assignments and perut, don't be so mean =_= I need to survive 6 more days . oh damnnnn . kepala wa pusing sudah woooo. Berbonding with Sam and Af now. Aieeeee, the Sabahan hotmess . ngeee ;D


Sam sengal and Af comel hihihi :D


esok pagi pegi kolej awal , nak siapkan assignments yang selebihnya . :) hitting the bed soon. *yawns* rindukan everyone back home. tak sabar nak balik 24 August dum dee dumm duummmm :> Raya dah dekat. but for now, tunggu malam Lailatul Qadar dulu :')



Happy fasting you guys ! :D

Labels: , , , , ,