Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· She's into superstitions black cats and voodoo dol...
· Decreasing light of the day.
· A night at the cafeteria.
· meow.
· Sunday blues.
· HELLO , LAVV
· It's Friday! eh silap, Sunday already :D
· Gunung Tapis, with love :)
· 891120066015,
· *fuhhh


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

You're all I have.
Tuesday, August 9, 2011 | Posted by Atika | 3 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Famous Amos ♥

TY, Monolog Singa Malaya :))


Killed two quizzes today. and I screwed both terribly :| Went to college early , with my not-so rock chic outfit *trololololo :p and then went into the respective classes. Fell asleep as I did my OMT167 quiz. insomania , perhaps +_+ kena marah dengan Puan Lin. Hishhh, sorry Puan. mata memang tak tahan oh. ~.~ After quiz , I went downstairs and sat down with Mr.S and Sam. Mr.S helped me out with my CSC134. weehoo ! ;) thanks sayang. HEHE :* Senang bila ada 'kawan' *ehem* yang pandai benda-benda computer. HEE. ;p


Kacau-ed Sam yang konon-konon study untuk Coding ? HAHA :DD SAM COMEL SAM COMEL :DD Sam sakit hati Zahir upload gambar comey dia kat FB. tee hee hee :p Alooohhhh, Sam , sporting sikit? ;) Lepak bersama juniors , Din si budak handsome hihi , with the yayangs :) aish, rindu lah nak lepak betul-betul. Lately nie spend time with the lovelies je :D soon, okay, cupcakes ? Tolong jangan terasa. Ainun, Fatin, I minta maaf if you guys terasa :(


SAM.

*comel kan? kan? kannnnnnnnnnnnnnn? kbaicomelface x)


Cadang nak buka puasa dengan Zahir and Ika kat Padang MPK hari nie. Tapi, Mr.S dah ajak beli makanan kat bazar IM8 lepas withdraw duit. ISH (--") temptation. *salahkan dia hehe :b beli lauk and air, then headed home. Wash up, solat, then cleaned up the house sikit-sikit.


Rehatkan otak. BRAIN FRIED kodd . ekkkk.


Dah mandi semua, solat then get ready untuk berbuka. Hari nie , Maddy joined us as well. weehoo :'DD meriah rumah. Hehe. Azan berkumandang, kami semua pun makan . KENYANG , alhamdulillah :) Kononnya lepas tuh nak buat assignments , tapi sampai sekarang tak start lagi.



wahai mood, please be nice. :'|


If macam ni lah kan, lepas nie, naik atas, solat, gosok baju. then tgk lah nak buat apa. TIDUR kodd ? :') HEHE. BMD101, HPD112, BEL311 tak sentuh langsung . terbaekkkk ! :b



Now, nak sambung sembang dengan incik Sepet pasal *dirahsiakan* dan Jo Yee yang secara rahsia telah berkahwin di Facebook . ( ARPA?)




kbaitakecare.




#rinduMrS, muahhs :(


Labels: , , ,