Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Smileeeeeeeeee
· Let It Burn
· If you don't like me, remember that it's mind over...
· Have A Heart
· Hold on a beat
· Happy birthday me :)
· adehhh
· Kononnya lah
· Te Amo ♥
· Patronizing the truth.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Dusk, is just an illusion
Friday, September 23, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

couldn't stop smilig every time I see this photo. Hee. :P


Been rather unsettled to update this blog. Maklumlah tiap kali nak update, ade je yang tak kena , takdek inspiration bak kata para blogger lain NGEHEHEHE :b Anyhoo, I am having three exam papers starting from tomorrow till Sunday. :| Kinda nervous, I dont know - it's like - AISH :'O Senang cerita, memang nervous lah. Fuhhh :'/ 


Insya-Allah, boleh buat, BELIEVING IN MYSELF. that's important. AMINNNN :))

Nowadays dah tak datang kolej dah. Sebab malas satu hal, HEHE . so yeah. Dinner CASCADIA punya preparation has been passed down to the righful people . I'm glad I'm seeing the progress here and there. :D  Happy can? Buying the dress on Monday perhaps. considering I have papers during the weekend. *sigh slowly


Wrote my new short fiction again. Inspired, but I don't know - my English is somehow deteriorating ? :( NOESSSSSSSSSSSS --" but nonetheless, I'm glad people actually enjoy reading it. Heh. TY TY TY :)
Otak pun dah blank sekarang nie, tengah excited download movie walaupun LQ sikit. 


TAKPE TAKPE JANJI AKU DAPAT TENGOK NGEHEHEHE :b


Esok malam ada rumah terbuka CASCADIA . encik boipren ajak, tapi entah lah. macam segan jek. Hikhik. Al maklum encik buah hati tuh PRESIDEN ouh. Nanti takkan kena escort sama-sama ekkkk? -,- ( memang tak lah kan HAHAHA ) Pergi kot? Lulz. Makan free, tu yang penting. Hihi. :b 


Weekend ni tak jadik naik ke Panorama lagi. Reason? Ada paper. Demmm -,- Senang cite wa punya weekend minggu nie memang agak tak besh lah kan . Sabar lah, nasib baik paper final  HUH


so, CTU151, CSC134 and CTU263 , PLEASE be nice to me OKAYYYY? MUAH MUAHHH :*