Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Happy birthday me :)
· adehhh
· Kononnya lah
· Te Amo ♥
· Patronizing the truth.
· refueling happiness.
· Departure.
· We Could Happen
· Eid 2011
· Behind the scene.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Hold on a beat
Saturday, September 17, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
sleep deprieved. pre-exam traumaaaaaa --"

So, after two days of not sleeping, I managed to complete my own proposal for my OMT290 next semester. I'm planning to do a Majlis Berkhatan Beramai-ramai for our professional project. Tapi, hmm, entah lah. Tengok lah classmates lain macam mana ek? hee :D Spent the night at the college cafeteria. Semenjak dua menjak tiga menjak ini, saya semakin rajin mengunjungi kafe di waktu malam untuk study dan membuat kerja. :')

All Iz Well :DD

Yesterday night, there were the Architecture juniors at the cafe as well. Menggila sekejap dengan diorang at intervals and finished up my work at around 3 a.m. Today I went up to Bukit Panorama for our preparation to climb up Gunung Tahan in November. *woot woot . Went there with the boyfriend , Zahir, Ika, Naz and Daus. :b Makan di Casper then bergerak ke rumah Zahir. Mengamuk macam budak kecik dalam kereta sebab penat sangat hehe, sorry sayang :p

Alhamdulillah, sampai ke puncak selepas setengah jam pendakian. Tak rasa sangat sebab hari tuh naik Gunung Tapis 11 jam baru sampai puncak *ayat tak boleh blah* ahahahaha ! sorry, nak berlagak kejap puihhh :') Mood rosak kejap sebab ada text messages yang masuk. Hmm, mood spoiler. Anyways, Bukit Panorama semakin cantik. Tapi biasa lah, lautan manusia pagi-pagi buta tuh, kira normal lah. Hehe. :p

Bergurau senda bersama kawan-kawan. Amek gambar kenang-kenangan ( feeling tak pegi lagi lepas nie hee )



Din ; my namjachingu :)


My polaroid birthday picture :')




Kasut Snoopy saya sampai ke puncak woah :b





Gambar kami semua. Ika jadik photographer . Hehe. :'D


I've been quite lost lately. Apart from the preparation for final, I did nothing. Went to Beserah the other day for a get-together. No longer invited to go hang out together . Silent treatment officially kills *stabs self* :'/ oh wells. Okay okay, tak mo emo emo oke? Nah, tengok gambar incik buah hati grad hari tuh . hikhik. :p


muka bahagia kot . eheh :b




saya gemuk, jangan tengok -,-

*tutup lemak lemak aaaaaa*



Sampai rumah dalam pukul 12. mandi , tunggu solat lepas tuh kroihh kroihhh :'p





alahai manusia zaman sekarang ini. haih

Labels: , ,