Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Dusk, is just an illusion
· Smileeeeeeeeee
· Let It Burn
· If you don't like me, remember that it's mind over...
· Have A Heart
· Hold on a beat
· Happy birthday me :)
· adehhh
· Kononnya lah
· Te Amo ♥


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

If I Ever Stay
Friday, September 23, 2011 | Posted by Atika | 3 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hari tuh adik aku call 
Menangis-nangis cakap si buah hati mintak time off kejap
Weh ADIK AKU tuh
Sepanjang hidup dia, tak pernah dia menangis dekat aku
first time dia MENANGIS dekat aku , and sebab LELAKI pulak tuh 

Aku cukup pantang bila si lelaki mintak time out sebab orang lain
Kalau sebab diri sendiri , boleh maafkan lagi
Sumpah childish gila 
KO PUN SEDAR KAN ADIK AKU TU NAK FINAL
dah nama pun satu kolej kannn? 
Hamboiiii 

Nasib baik iman dia kuat,
Kalau jadi macam yang lain,
MAU TAKNYA DIA LOMPAT DARI BALKONI HOSTEL DIA 
Nauzubillah 

Biar orang cakap aku emo lebih
suka hati ar
Kalau kau ada adik , satu-satu nya adik yang sama kaum dengan kau
mungkin kau faham situasi aku sekarang ni 

Kepada si jejaka,
tolong lah , kalau kena perli sikit pun tak tahan,
macam mana nak hadapi hidup seterusnya?
Takdek benda pun yang berubah semenjak awak kenal adik akak tuh
Ye lah , kat kolej pun buat macam tak pernah kenal
Cinta pun kat muka buku and through phone je
So? Masalah ' tak boleh focus' tuh datang tang mana?


ke awak tuh takut? 
Kalau awak takut, tak payah bagi adik akak harapan
Dia menangis siang malam sampai mata bengkak awak tak tau
Akak just nak cakap, akak pun pernah lalui benda yang sama
tapi tolong lah , cinta korang tuh macam  dalam drama Melayu moden

Dah bagi harapan , lepas tu nak time out
Adoyai , serabut lah seriously
Kalau nak serious, buat lah cara nak serious
Biar lah orang kata muda lagi, tak habis study lagi
Tapi this is for your own happiness jugak

Who knows, 
You might not found that other someone after this?
I'M JUST SAYING lah kan 

tapi biar lah,
I pray for your happiness, 
and to the little sister of mine,
PLEASE DON'T LET THIS MATTER BREAK YOU DOWN
you have far more important things to think and to do at the moment 

and remember, I'll always be here for you <3