Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· SUNKISSED
· I have SO many things to to write , BUT  everytime...
· HUH
· Hummingbird Heartbeat
· If I Ever Stay
· Dusk, is just an illusion
· Smileeeeeeeeee
· Let It Burn
· If you don't like me, remember that it's mind over...
· Have A Heart


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Memang haukkk gitewww
Wednesday, September 28, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Updates bukan untuk memerli sesiapa , tapi just sekadar nak melepaskan geram ._.

Well, lately nie memang selalu tak puas hati , kalau update status pun, kena perli balik kan? HAHAHA dah cuba nak jadi positive, feelin' feelin' baik gitu , tapi hampeh , hati aku yang terbakar jugak masalahnya -.-' Manusia sekarang dah lain , tikam menikam ni dah jadi lumrah , jadi mainan sebelum masuk waktu tidur. Nak bakar orang tuh , memang tak lut punya lah. HEHE

Tadik kawan aku bercerita, melepaskan geram dekat aku lah kan ;

Ko tau tak Atika, aku nak cerita sikit pasal rumah sebelah aku ni. HUH memang tak puas hati betul ._. dah lah hari-hari parking depan rumah aku, lepas tuh hari tuh kipas tuan tanah pasal porch rumah aku. HALAMAK, tau lah aku hidup menumpang je, tapi relaks lah weh, takyah lah nak menggelabah sangat ._. budak-budak rumah aku relaks je. Ke mak hayam tuh sakit hati dengan aku sebab bunga yang aku tanam jadi pujaan hati si tuan rumah. HAHAHAHA kesian dia kot , tak pasal-pasal . :') Aku tak kacau hidup dia pun, seriously, tegur-tegur biasa kalau petang-petang keluar rumah je. THAT'S IT. dah lah maid indon dia menggelabah puyuh bila nampak aku. ;p

Tup-tup , tadik budak rumah aku bgtau , dia nak kipas tuan rumah plak._. PERGHH TERBAKAR LAH WA NI KAN , apa kes nak kipas-kipas plak? Memang lah kitaorang selalu byr sewa lambat, tapi DUH , obvious kot mak hayam tuh sakit hati . lepas tuh nak jeling-jeling apahal ? -.-"AKU STRESS ! STRESS !




Respond aku senang ;


KITA BAKAR JE MAK HAYAM DENGAN MAID INDON DIA TUH AHAHAHAAHAHA




Okay lah, tu je. senang cite, mak hayam tuh memang hauk je lebih. Dia dah lama tak rasa kaki kot. Sekian, terima kasih.

Labels: