Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· 290911
· ALMOST lah, ALMOST
· Memang haukkk gitewww
· SUNKISSED
· I have SO many things to to write , BUT  everytime...
· HUH
· Hummingbird Heartbeat
· If I Ever Stay
· Dusk, is just an illusion
· Smileeeeeeeeee


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Rumah sebelah part 2
Saturday, October 1, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CITE HOT UOLLS ! rupa-rupanya mak hayam rumah sebelah punya gelang emas sebenarnya gelang celup je uolls ! what the hell semangat sangat nak canang satu kampung pasal benda tuh? AHAHAHAHA and one more thing, tuan tanah memang tak minat bunga mak hayam tuh tanam , sad as fuck weh , PUIHHHH --" Maid  indon dia tuh aku rasa baik aku rembat balik indon senang sikit. Tup tup, LAHHH dah lari dengan Ali , bangla jual sayur tuh ha. KESIANNNN. Sorry, tapi kawan aku tuh memang menyirap , dengan aku AKU skali menyirap bila dengar cite kawan aku tuh.


Ker-lass kau mak hayam , HAUK sangatttt kan . gfys lah, kan senang.


K,bai .