Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Love love love
· Closer to the sky
· Same but different
· Down so low
· Moonage Daydream
· when it was summer; MIX AND MATCH 2011
· IT'S OH SO QUIET
· I could drink all the G(litters) in the world!
· Just because you're paranoid
· No, I don't need a watch. The time is now or never...


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Out of the noise
Saturday, October 15, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

HOLA .

Dah seminggu saya berada di Klang . Alhamdulillah, dua hari dah mula bekerja :) LOVE LOVE <3 :D so far okay lah. HOMEY feelings is back. Agak sedih sebab tak dapat jumpa kawan-kawan, but soon enough :') Speaking of home , been spending most of my time eating with Mak ehehehe :B

Salah Mak suka sangat memasak KEHKEHKEH :b Missing the people back in Kuantan VERY MUCH :3 especially the boyfriend. Nak lepas rindu, Skype almost everyday. Hiihii. Since nowadays I cannot post anymore love infected status updates on my Facebook, so I shall do it here . STILL layyyy lowwww ngeee
t__t was supposed to meet up with the big brothers , tapi takdek masa. HAIHHH sabar je lah kan

Dah seminggu kat rumah, asyik makan je keje -..- Mak punya pasal lah . AHAHAHA :b tapi happy lah , Mak and Abah restu Usop and yours truly . ( lari topik kejap) Hihi if you ask me , YES I'M HAPPY AND VERY MUCH CONTENTED. :) Rasanya sangat bahagia sekarang. Harap-harap berkekalan , AMINNNNN :'D

Been lack of ideas to update my blog , yeap SAD SAD story ;p sudahnya , jadi stalker blog orang lain HEHE blog paling kerap dilawat , of course lah blog si Nelly heehee :'D baru dapat inspirasi nak update blog. Kesian , dia macam ada problem dengan boboy dia . Be strong bebeh :) Mak and Abah pesan, jangan galak sangattttt  nanti makan diri . OKE OKE , UNDERSTOOD :P iloveyouuuuu , anyways ;)



Nak dijadikan cerita , cuti nie agak membosankan lah kan. Rasa rindu pulak zaman sekolah dulu-dulu. HEHE, meletops tau mak kat sekolah dulu . Hihi ;D Sekarang tengah IM dengan Uzair , mengimbau zaman dahulu kala :D Baru lepas sembang dengan Abah . Old man very excited about Man U match -.-" Abah tak tengok sangat pun kan? #troll

Working is fun. Tiring, of course. Tapi fell in love with the kids , seriously. and and anddddd , and i met back the completely adorable Cynsuenz and her sister , Cynhonz :)

Very bright in Maths and English at such young age :3


such sweethearts , I'm in love :')



So yeah. and then saw  Chinese Cinderella by Adeline Yen Mah ;'D Lagi jatuh cinta. KUMON has Agatha Christie and J.R.Tolkien as well! *dies out of excitement* :') Okay okay, you guys should come and visit any KUMON center one day. you'll be in awe! :3 *done promoting KUMON* #stickouttongue

ngehngeh t_t baru lepas on call dengan buah hati. excident bukan nak bagitau orang -_-" Tengok now dah risau. AISH. Rasa nak terbang balik Kuantan sekarang boleh? T_T take care sayang. :'* Sekarang tengah tengok cerita kat TV3 . Apa ntah -_- 


Apa yang penting, dapat gaji nanti , nak bayar hutang piutang and yang lebihnya , nak beli barang sket. HEHE. Abah dah tak keje Alam Flora. ngeee t_t risau pulak nanti naik sem . Maybe nak keje kat KUMON Kuantan. *harap-harap ada vacancy* :')


Goodnight world. Off to Skype now xx 




Labels: , , , , ,