Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Featherlike Lightness
· Butterfly kisses
· Out of the noise
· Love love love
· Closer to the sky
· Same but different
· Down so low
· Moonage Daydream
· when it was summer; MIX AND MATCH 2011
· IT'S OH SO QUIET


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

all hail the drama queen
Friday, October 21, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
It has been two weeks since I've start working here, in KUMON. If it weren't for the financial need, I wouldn't have work in the first place. But then I feel better here than the last time. It has always been rather exciting ad somehow ( at times ) to be working at a new place everytime (-_-")

I need to speak up, seriously.

Sebenarnya , rasa SANGAT tak selesa when the other colleagues looked at me. I don't know why. Sumpah rasa awkward bila diorang cakap dengan aku (-_-") I got this feeling , tapi uhm - biarkan je lah. Tak tau macam mana nak start conversation. Yang rapat and betul-betul baik dengan aku cuma teacher May Yee , Head of English Department. SEDIH t_t tak pernah rasa macam ni kat tempat kerja dulu. I am definitely losing the magic. t_t Plus, everyone ada macam sense of authorities , and aku tak tau nak cakap dengan siapa.

Second day dah kena tegur, terus buat aku hilang self-confidence ;( Sorry Mrs. Lee. my bad . t_t Terasa diri ni kecik je. Buat kerja pun agak lembab sebenarnya . COMPLETELY CLUELESS. -_- rasa segan menebal dalam diri. AAAAAAAAAAAA ;( boleh sakit jiwa ;( bila berhati-hati sangat, dikata lembab pulak. *clueless clueless* pffft.

I am MAD at myself , for not being myself anymore. DAMMIT.

dah second week, worksheets tak tau nak letak kat mana , grammar chart, phonic chart pun entah ke mana. ngeee t_t WHY OH WHY, gerammm sangat nie. HUHU. so yeah, awkward menyelubungi diri.


Sad life , kbye.