Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· one and only
· I miss
· so many reasons why
· diamond love
· MPPK Bil 2/2011
· long way to go
· smile , you're mine :)
· May you build a ladder to the stars
· such , such joyous feelin'
· kids with gun


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

bed of roses
Thursday, November 24, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HUARGH -,- rasa nak mengamuk boleh? aiya , susahnya nak kena jadi project manager utk subject event. dah kenapa asyik nak condemn je? dah lah kena reject sumenyer , huhu :( BENCI lah macam nie . serabut tau tak? -,- takpe takpe , dugaan tahap satu kan? ahahaha ;_;

okay, so nak dijadikan cerita , tadi ada meeting kan , so yeah. bla bla bla , had discussion and everything. sakit hati kejap hewhew taphe taphe , be professional lah kan -,- dah hampir seminggu kelas start balik. honestly saying, rasa kosong , sbb tak sama kelas dgn yang lain disebabkan saya repeat subject. ngehehehe :b

taphe taphe , malas nak pikir lah kan. haha :)

kat kelas ECO120 tadi , tersengguk-sengguk ketiduran heehee :p lepas itu aku dikarate / diurut oleh eny :3 nasib baik. thanks babe :3 then masuk kelas BEL , huargh -,- budak-budak senior AS sgt comel , yang nama Irfan tu kan . reminds me of my old flames:) then ice breaking session. :D oh yeah, ECO ada keje. noted .

semakin pelupa boleh? damn -,-

ramai orang request suruh upload gambar masa MPPK. kejap eh. soon enough . heee:) thanks Kak Jijah for the photos. and the gorgeous Ekin too :3 Ngeee , missing them so much :3 By the way, Kuantan has been raining non stop for the past few days. takut banjir je :| kesian pada mangsa banjir. huhu.

then , hmm , college was okay. things aren't the same anymore. ada yang lagi baik, and ada yang lagi teruk. HARUS lah kan kau nak jeling aku macam tuh, fuck off lah -,- menyampah pulak aku tgk muka dia , -,- #GTH

okay, harus lah cool down now. :")

pagi tadi pegi kursus buat kek dengan sayang, zahir , N , ika and ricky, okay lah. belajar buat kek yang tak seberapa tapi SEDAPPP ! ;D






anyways, aku dah berbaik dengan Mel . alhamdulillah, my prayers have been answered. :) seronok borak-borak dengan dia via Twitter :)


:)

baru 2 hari masuk kelas balik, badan lemauuuuu D: ohmaiohmai. tengok JejaringRuncing. Euw , sangat over aku rasa. Heh (-_-) badan lemah, tak cukup tido kot. semalam kelas pun okay je . COM165 dengan Encik Faez. kena buli -_- taphe taphe lah haha. kena tazkirah dengan auntie. hewhew , sorry auntie. 


semester ini sudah menunjukkan kebusy-an nyewww , seronok lettew

oh, and eheh, thankyou to all MPPK participants for approving and adding moi. so kewl bebeh. :p 
and the girls cakap muka Baim macam model CK, ARPA? :O nak tau sape Baim ? Anis? Ed? ahahaha , soon okeh? takdek feel nak update blog gambar bebanyak. hewhewhew :'>


argh, migrain pikir pasal event , dengan MPP nye lagi -,- 


assalamualaikum. 

Labels: ,