Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· outer limits
· Nasty Call
· take away or take me away
· it is all about the living
· it feels so good
· this must be it
· blue moon rising
· you wait for a silence
· chains of love :)
· Movie script ending


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

call it what you want
Wednesday, November 9, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hi , bosan lah
just letting you know that i am no longer interested in facebook
AHAHAHAHA , too many annoying people :b

.... and i lost the blogging juice
but eheh, wait till later lah okeh? might have it back again

so i just came back from my dental appointment
it was okay
doc said my teeth alignment is getting better
so yeah

eh , hari nie macam takdek mood sket
takdek life rasanya
HAHAHAHA taktau kenapa
KENAPA KAH?

pasal chicken pox lah ni, pergerakan terbatas
nak jumpa kawan-kawan lama pun tak boleh t_t
ubat tak makan lagi ehehe -,-

now dah maghrib
kejap lagi nak mandi then solat
eh, tetiba nak menimba ilmu akhirat
teringat masa kecik-kecik belajar mengaji dengan ustaz
:')

dua hari dah kena jaga anak jiran
diorang meniaga
si ayah and si mak memasak
so yeah
they dumped their kids here -,-

i don't really care,
but i hate whiny little kids who cried all the time
rasa nak cekik-cekik je
nak nangis, tolong jangan nangis masa saya takdek mood oke?
-,-

takdek mood nie, maybe nak period kot . eh! kbai.
sorry lah , aku nie open sangat kadang-kadang hewhew :')
hari nie ada meeting prosenium , nun kat pahang sana
wish i can go there , tapi chicken pox
mehhhh :c

tolong update eh? :>

seharian dengar lagu kat Youtube
dengar lagu covers oleh underdogs , best :D
teringat kat kawan-kawan
teringat kat boyfriend
sabar lah eh , lagi 6 hari je :)

hari nie tak makan lagi ,
lidah pulak macam luka -,-
memang tak lah kan
grrrr -,-

sayang , sorry baby tak reply msg sangat hari nie
penat berfikir pasal macam-macam AHAHAHA -,-
rasanya dah lama tak sembang dengan nelly
rindu awok le :>

esok kemaskan beg elok-elok
packed barang elok-elok
nak balik kuantan
excited , and banyak benda nak kena settle
:b

rindu lah muka cantik dulu , HAIH


eh , TERupdate berjela pulak . solat dulu. assalamualaikum.



Labels: ,