Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· sure know something
· fix up to look sharp
· if only for a night
· turning
· shake it out
· call it what you want
· outer limits
· Nasty Call
· take away or take me away
· it is all about the living


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

the crystal spirit
Tuesday, November 15, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
well, hancur luluh harapan aku
bila dapat tahu tak dapat ikut pergi Beijing untuk teater show nanti
T_T
even teater lain pun kena suspend
NO MORE NO NO
T_T
of all semester , why now?
whyyyy ?!

air mata tumpah lagi
sebab teater lah satu-satu nya penghilang stress aku
walaupun rasa tersisih dari yang lain
aku seronok berkarya sebegitu

mungkin sebab yang kurang disenangi kot
mungkin lah
orang tengok , pandang sinis je
orang tegur, macam tak nak tegur
alahai ragam manusia
aku sendiri tak faham

takpe lah
korang bahagia dengan cara macam tu kan
tak kisah lah

tapi kan,
kenapa orang lain boleh bahagia , aku tak boleh?
kalau aku ada buat salah ,
kenapa tak ditegur ?
ke dah ditegur , tapi aku macam memekakkan telinga?
sorry ;(

sejak kebelakangan nie ,
ruang kosong mula bermaharajalela
aku tak tahu kenapa
rindu , dah lepaskan rindu

entah lah
ahahahaha
semangat nak mula semester baru
terus menerus hilang

hilang umpphh
benda yang ditunggu , takkan dapat
benda yang tak nak , alamak berduyun-duyun datang
bukan tak nak ,
tapi tak berapa nak rela hehe :3

tapi , bak kata mak ,
semuanya dugaan
kalau Allah izinkan , there will be a next time
Insya-Allah
:)

so yeah
sekarang nie dah ada semangat balik
lepas cakap dengan Kaknyah
then sayang
then Nelly
then Yaya
:)

sem 4 , please be nice
banyak event nak dibuat
heeeheehee -..-'
nasib baik idea mencurah
nak colaborate dengan Questra untuk event MPP
:D

and then untuk event kelas ,
Insya-Allah , yang dirancang,
dah pun dibuat
:)


kita tunggu dan lihat je lah kan? zhankyousss

Labels: ,