Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· speedos
· heee :D
· bed of roses
· one and only
· I miss
· so many reasons why
· diamond love
· MPPK Bil 2/2011
· long way to go
· smile , you're mine :)


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

entah lah
Sunday, November 27, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
monolog dalaman ;

** nak cakap tapi tak lepas **

nak rasa kesian kat diri sendiri pun tak guna, nak pendam dalam hati pun tak guna. alahai housemate ku, tolong lah buat rumah sewa kita nie, macam rumah sendiri. bukan nak mintak banyak pun, tolong kemas elok-elok if dah tidur situ. pinggan mangkuk semua basuh. if guna bilik orang , kemas balik. jangan guna alasan BUSY , tak sempat kemas bla bla bla, semua orang busy , yang penting time management . nak kemas , bukannya amek masa lah . so yeah. 


jadi lah hygienic and neat freaks for once. TY. 


serabut aih , nak cakap salah, tak cakap salah
bye