Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· the crystal spirit
· sure know something
· fix up to look sharp
· if only for a night
· turning
· shake it out
· call it what you want
· outer limits
· Nasty Call
· take away or take me away


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

I am having a love affair with ... myself
Tuesday, November 15, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
alhamdulillah , selamat sampai di Kuantan pukul 2:30 pm tadi. Lemau aku duduk dalam bus lama-lama , dengan menses nya lagi . eish --' sampai Kuantan, naik teksi, sebab sayang ada paper pukul 2:30 . so , tak dapat nak amek kat terminal.

masuk teksi , call Kaknyah cakap dah sampai , text yang lain cakap dah sampai. alhamdulillah , sampai umah dengan selamat jugak. :) naik bilik, kemas bilik yang macam tongkang pecah, cuci toilet , heehee -..-' rasa macam maid pulak , eh :P then after that , sayang datang amek, pegi KFC East Coast Mall and then makan toasted pocketful and then sayang makan zinger burger dia.

sorry, takdek gambar sebab rasa lemau ada lagi. eheh -,-

after ber-KFC, pegi beli tiket wayang esok , nak tgk dgn Nelly bebeh . hewhew :") then , lemau tak habis lagi, pergi McD Teluk Cempedak , rembat Milo shakes or something. ice cream tu ha XD then online lagi , kat McD sambil tunggu sampai 8:30 pm. Dalam kereta on the way balik , rasa teramat lemau . sampai rumah , say goodbye and then went upstairs , took a bath , and update my blog.

Now , nak tido. Badan teramatlah penat. LEMAUUUUUU sangat D:


need rest, esok nak keluar lagi. :D



thank you sayang , sebab spend time dengan baby today. :") iloveyou 

Labels: ,