Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· entah lah
· speedos
· heee :D
· bed of roses
· one and only
· I miss
· so many reasons why
· diamond love
· MPPK Bil 2/2011
· long way to go


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Insya-Allah
Sunday, November 27, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


lepas dinner, suruh sayang terus drive ke DRIVE-THRU KFC @ Teluk Cempedak ,
gian punya pasal ahahaha -,-

sorry , am getting the hang of updating my blog in Manglish. hope you readers don't mind heehee =)  so, today is rotting. not really rotting at home. had some productivity going on , went for lunch and dinner with sayang. and after lunch tadi , cakap kat sayang nak pegi umah auntie lah kan, muka terus berubah. :P

' sayang , i nak pegi umah auntie lah , nak tanya pasal event '

' ok , boleh jeh'

' you ikut masuk umah lah skali '

( muka sayang terus berubah)

' eh , taphe lah , i tunggu kat luar jeh'

aku dah gelak kuat-kuat dalam keta. the boyfie is nervous rupanya. Lahhhh, patut lah :P kenapa nervous eh sayang? heehee :P esok ada meeting event kat Rahmat . harap-harap , produktif lah meeting esok. aku dah siap buat nota kaki neh.


tadi aku call big boss ( Mak ) , cakap mana ongkos . hehe :D rindu mak and the rest. Insya-Allah , January balik Klang kejap , dengan sayang :) then nak pergi berjimba. :D best ! 

semakin aktif on twitter. add me : @atika_sikun :) nak cakap banyak benda, tapi tak terungkap pulak. karang melahar mulut aku tetiba memikir pasal orang lain, fuh fuh fuh -,- annoying lah kau nie. takdek life ke hape? -,- aku tengah tahan nie, jangan lah sampai aku melahar nanti karang. HUH.

sabar itu separuh dari iman. 

minggu relaks relaks dah tamat. kena prepare mental and fizikal untuk sem 4 nie. and yang paling penting, tak nak repeat subjek . SEKIAN, MEKASEH :)


Assalamualaikum :)




Labels: , , , , ,