Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· such , such joyous feelin'
· kids with gun
· I am having a love affair with ... myself
· the crystal spirit
· sure know something
· fix up to look sharp
· if only for a night
· turning
· shake it out
· call it what you want


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

May you build a ladder to the stars
Friday, November 18, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
had the most tiring day ever since I came back to Pahang . HAHA, so today was the registration dah. Datang awal ke kolej dengan Asha , vrooom vrooom ( bunyi keta dia kan) ke sana terus. tak breakfast , tak apa , terus pergi lobby kolej . HAHAHAHA , gelak sorang-sorang dalam diam sebab tengok budak junior kena jerit pekik dengan abang Acap yang macho lagi bergaya . :P our college has a new online registration system , so yeah. datang kolej semata-mata nak bayar hutang kat finance je. HEHE . hutang kat finance ada lagi RM900. huwaa :| rabak poket mak saya . HAHA

then as planned , nak pergi lunch dengan sayang lah kan , so, decided to loiter around the college for a while. settled all my things needed to be done as well . jumpa miss ida , kena sekeh hehe -,- sorry miss. lepas nie tak main-main lagi :P hehe , then waved kat auntie yang tengah makan dengan auntie-auntie lain :D then jumpa madam sue , miss visya . NGAHAHAHA :b i feel awehsum .

after that Mak texted , adik dapat 2A 2B 1C, kui kui kui :b takpe lah , okay lah tu. hee :D Aiman the cousin dapat 2A 1B 2C , so yeah ;) Mimi , the boyfie's sister dapat 5A :) ahahaha , ok enough updates about UPSR. then as I was rotting with in the MPH with the archiputras , sayang texted , saying he couldn't fetched me . SATD T_T nonetheless, had fun , raping Maddy punya BB :p thanks Maddy :3 heehee , Ain and Wanie excited playing with my digital camera, diorang rindu rupanya :p ye lah , masing-masing dah ade DSLR :D

Wanie sent me back home , -___- lapar giler , thanks for the nasi kukus . so yeah. the Maddy called , mintak tolong temankan dia  amek Aiman kat airport :b nom nom , makan lagi. then sampai rumah. belum sempat relaks , sayang texted me , cakap nak pergi makan lagi . Lols :p excited plus tiredness , still siap-siap .

after he fetched me , we went to asha's house amek dress and formal wear. eh kejap , dress tu dia bagi aku. HEEE , happy sangat :3 then after that , pergi ecm makan sizzling mee , sebab teringin nak makan . then after ber-sizzling , pergi jumpa Ika kejap kat Samsonite. NGEEE :b after that raided Iqah's house , amek CSI Miami season 8. :D


sayang dah nampak penat masa nie. sorry sayang D: he said nvm , then after that , pergi rumah nelly kejap anta jadual hehe :") then pergi rumah Iqah balik amek hard disk beta , then baru balik rumah save and sound. :")

wash up, then went online , cleaned my email inbox , all the email accounts , then skyped dengan sayang . then i went to bed , oh so happy and contented :)




thank you everyone for making my day today ♥ 

Labels: ,