Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· it feels so good
· this must be it
· blue moon rising
· you wait for a silence
· chains of love :)
· Movie script ending
· there's no need to rush
· LEND ME YOUR EYES I CAN CHANGE WHAT YOU SEE
· red knit
· Spellbound ♥


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

it is all about the living
Friday, November 4, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

my result for the current semester ; 


please click to enlarge. EHEH -,-

so yeah, i got my result . alhamdullilah, the result turn out ok, tapi tak sangka kena repeat dua subjek pulak lepas nie. HAHA :'D but that's ok, at least pointer naik, walaupun tak seberapa. HEWHEW :') Mak pun okay, sayang pun okay, ye lah , sekarang parents guna pendekatan baru, sama macam aku, kalo marah-marah pun, bukannya result tuh boleh tukar macam magic kannn ? so yeah. HEWHEW :') Mak and Abah dah sedar potensi aku , finally -.-' aku nak keje kat newspapers , as in The Star ke , menulis ke , BEST owh, buat aku HIGH, mcm dadah plak hikhik

but yeah, 
alhamdulillah semuanya ok lah
next sem , cuba lagi :)

ye lah, nak dapatkan CGPA 3.0 ke atas, baru layak amek degree :P

to everyone yg dapat good result tuh, congratulations ,
yang macam aku, HEHE , takpe, try again , it's not the end of the world lah ok? 


so, now, ready utk next sem yeay :) 

Labels: , ,