Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· take away or take me away
· it is all about the living
· it feels so good
· this must be it
· blue moon rising
· you wait for a silence
· chains of love :)
· Movie script ending
· there's no need to rush
· LEND ME YOUR EYES I CAN CHANGE WHAT YOU SEE


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Nasty Call
Monday, November 7, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Nasty right? 

and it just gotten worse every second. 
t_t

tak pernah kena chicken pox, so yeah. kena pulak chicken pox time nie. HAIH. seksa boleh tak? ;( dah lah minggu nie sepatutnya jumpa semua orang. nak meronggeng dengan semua orang. tapi takdek rezeki. tapi lusa kena jumpa doktor, sebab esok klinik still cuti. huhu :( 

sakitnya Allah je yang tahu :(

lusa jumpa doktor, tulat pun pun jumpa doktor gigi. erm. tu je lah. yang penting, nak format laptop. tapi macam dah takdek feel jek nak format laptop kat sini. MEH. nak format kat kuantan lah macam nie. Huhu. 


Okay tu je lah, nak letak antiseptic. kbye.

Labels: ,