Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Nasty Call
· take away or take me away
· it is all about the living
· it feels so good
· this must be it
· blue moon rising
· you wait for a silence
· chains of love :)
· Movie script ending
· there's no need to rush


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

outer limits
Wednesday, November 9, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

my brand new wallpaper :D

alhamdulillah, dapat pay cheque jugak akhirnya. walaupun tak seberapa, tapi cukup lah nak bayar yuran nanti :)  sikit je pun. laptop pun dah kembali dari hospital , eh , tak , kedai laptop lah kan. thank you abang melayu mata  sepet kulit ketak-ketak , NGEEE :b uncle chinese tu pun baik hati :3 

this time akan menjaga laptop nie sebaik mungkin ahahahaha -,- hari nie pegi klinik bukit kuda jugak. woah, waiting line panjang -,- nasib baik lah aku nie chicken pox hewhew :B alhamdulillah, dapat medicine and ubat sapu semua, yeay ! :) demam campak pun makin surut. :)

so yeah, one week left before I go back to Kuantan. tak sabar , excited semua ada. tapi bila ingatkan balik, nanti mesti rindukan family jugak eh? huwaaa t__t tapi takpe, setahun je lagi. HEE :D esok nak siap-siap packing barang balik Kuantan and pegi dental appointment for the last time :) 

it has been a good day so far, alhamdulillah :) dapat jugak skype dengan sayang :) rambut dah makin panjang :P tapi sayang tetap comel bila sayang pakai baju yang i belikan tuh. hihi :3


okay nak tido dah, esok kita jumpa lagi keyh? mwah :* 

Labels: ,