Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· call it what you want
· outer limits
· Nasty Call
· take away or take me away
· it is all about the living
· it feels so good
· this must be it
· blue moon rising
· you wait for a silence
· chains of love :)


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

shake it out
Friday, November 11, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
muka dah kembali normal, walaupun berparut hehe -,- how sad, tapi gembira sikit lah. semua yang dibetulkan pun dah diperbetulkan , barang dah siap kemas

anyways , bila baca blog nelly, rasa sedih tengok dia, i miss the happy you. rasa bersalah , sebab aku bahagia dengan encik superman and then superman dia dah terbang.

beb ,
i hope you'll be strong . i tau maybe i tak paham apa yang you rasa sekarang. tapi , i hope yang i dah jadi kawan yang terbaik. i miss your happy self . cheer up :) i know you will. Allah sentiasa ada untuk hambanya :) 

and then back to my so-called unproductive business , i spend the whole day reading Cik Epal's and Maria Helen's blog. made me smile and laughed endlessly in front of the laptop. Honestly, I admire their way of writing. Heehee. teringin nak jadi macam diorang , so yeah. maybe some day kot. :D

suka cara diorang yang sangat original and tersendiri :) heehee. omgee , admire diorang sangat-sangat. HEHE -,- obsessed dah nie. :p oh ya, dah siap mengemas baju nak balik Kuantan, barang semua jugak. esok , kalo muka dah okay, nak keluar pegi Klang , shopping few of the last items . especially beg besar gedabak tuh. nak isi barang balik . c: hehe.

today was really an another unproductive day. begged Mak , cakap nak makan ayam , tapi Mak still tak bagi T_T alaaaaaa , boleh lah Mak T_T Asha , one of my classmates banyak bagi tips nak hilangkan parut. tapi, mak aih , geram eh , nak makan ayam ! *mengamuk* :p

lagi 4 hari je nak balik Kuantan. tak sabar. Hati memang dah kat Kuantan dah pun. :'p Tak sabar nak start training teater je pun. Hehe. study nya , hmmm , pun sama kot? :p Tak nak menggelabah sangat fikir pasal semua benda. yang penting , selesaikan yang penting dulu.


kan? :D


oh yeah, hari nie jugak 11.11.11 . orang cakap , tarikh keramat , tarikh ong , bawak tuah bla bla bla , but then , for me , normal date lah , and well , birthday one of my good friend , dari sekolah rendah sampai sekarang , NUR SYAKILA KHALEEDA BINTI ABDULLAH SANI :) Someone yang paling humble pernah aku jumpa :) Happy birthday my dear. semoga panjang umur , murah rezeki :)

sebenarnya, rasa nak mencarut , tapi Bella cakap , tak payah, you'll look kiddish . so yeah. better not. baik amek wudhu and then istighfar banyak-banyak :b kan lagi bagus kan? oh , nak amek peluang nie untuk cakap hi dekat kawan baru ahmad haziq. HIII ! *waves excitedly* :DD hee !

this whole week, minuman wajib , air kepala fresh ^^v sedap oh. sangat orgasmic. :3 and sayang ada competition till Sunday. all the best sayang. iloveyou ! mwah :*


sorry, entry berjela lagi. HEHE. kbai.


Labels: ,