Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· heee :D
· bed of roses
· one and only
· I miss
· so many reasons why
· diamond love
· MPPK Bil 2/2011
· long way to go
· smile , you're mine :)
· May you build a ladder to the stars


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

speedos
Saturday, November 26, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


culik wns semalam lepas sepet jumpa aku after class. rasa terpanggil nak jumpa dengan dia , so yeah. tak plan langsung, kesian dia kena ikut :p discussion yang pendek but informatif:) hari ni menghabiskan masa dengan sayang tengok PUSS IN BOOTS di Berjaya Megamall , WAAAAA ;D jatuh cinta dengan puss hewhew :') then lepas habis tengok wayang, amek wns kat rumah and then pegi megamall balik sebab nak jumpa encik hafiz , nak discuss pasal event.

tup tup, berjaya di convince oleh en hafiz untuk buat event. thanks wns kerana menjadi assistant PM yang sangat berkaliber  :') hari isnin ada meeting event dekat Rahmat. event untuk all the directors and top management. insya-Allah , esok akan siap semua preparations. harap-harap can do lah event nie kan. aku excited boleh? HEE :b 

wns mengambil information from encik hafiz , so yeah. thanks babe! :D send her back home and then went back home. masing-masing dah penat. kesian sayang who had been driving since morning , sorry sayang ♥ 

anyways , here's a photo of his belated birthday present from yours truly ; 



ngahahaha ;D it's the thought that counts kan? heee :B iloveyouuuuuu:) 

few days back ada borak dengan deshvin via Facebook. rindu :)) heehee, soon must come to Kuantan and see me ;D rindukan kawan-kawan UTM yang sedang bercuti. cepat balik ! :) rasa tak berapa nak sihat hari ni. makan banyak sangat kot semalam. HAHA :p 

my siblings back home are recovering from chicken pox. AHAHAHA , padan muka dulu gelakkan aku MUAHAHAHAHA :p get well soon tho :) this weekend gonna be busy with the do's for the proposal draft. the nerve wreck punya feeling , ye lah jadi PM kan? mau tak nya. hehe ;D

next week , ada teater berunsur ketuhanan di UIAM. SO going :D hehe , siapa nak ikut? heeee :D esok MUNGKIN akan keluar dengan sayang . tapi tak tau lah. badan lemau aih D: MPP punya event tak tau nak buat apa. -,- entah lah. ahahahaha , since aku punya event kena reject by them, masa aku tidur kan. 

eh, tak tau cerita? 

maybe diorang tak perasan, tapi aku sedar masa diaorang dok condemn event yang aku propose masa meet up tuh. one advice : be professional lah. apa maksud kau tak nak jatuhkan air muka aku depan yang lain? like c'mon, korang bercakap kat belakang , macam idea aku tu teruk sangat. 

' idea dia tuh tak de kena mengena pun dengan kita' 

' tau takpe . aku setuju tadi pun, sebab nak jaga air muka dia ' 

-,- dah besar panjang, so takdek lah macam rasa nak mengamuk ke apa kan. so yeah. sekarang nak mintak aku tolong buat event , aku nak buat event tu jek, no other. nak tau sebab apa aku nak buat event tu? ha, indirect marketing untuk diorang sume lah kan. tapi, taphe lah. ada jugak cadangan untuk event lain , menarik , tapi bajet MAK AIH , tercekik aku mendengarnya D: pandangan aku, orang yang betul-betul free jek boleh buat. terpulang lah :) 



sekarang nak buat agenda untuk meeting event Isnin nie, assalamualaikum :)