Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· it is all about the living
· it feels so good
· this must be it
· blue moon rising
· you wait for a silence
· chains of love :)
· Movie script ending
· there's no need to rush
· LEND ME YOUR EYES I CAN CHANGE WHAT YOU SEE
· red knit


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

take away or take me away
Saturday, November 5, 2011 | Posted by Atika | 1 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



so, ramai orang terkejut dengan result aku. sebenarnya aku pun agak terkejut. HEEHEE :b tapi at least, pointer naik kan? hewhew :') and ramai terkejut macam mana aku can actually take this result calmly. HAHAHA , trust me, super easy :P and and and , to those yang dah kenal atika macam mana, diaorang takdek lah terkejut kan. hihi :3 relaks je lah dapat result macam mana pun, if okay, then ok lah. if not, jgn lah emo memanjang. :3 

oh no, uncle hisyam mengamuk. :O hihi , sorry uncle :P 

reading Nadia's blog, dia cakap pasal having a boyfriend , susah , takut affect result. Like hers, same like mine lah kan. I got A and B only for the 7 subjects and lagi 2 failed. -.-' so yeah, he had nothing to do with this please. Hee. :) anyways, I'm going back to Perak tomorrow evening. excited pulak , lama tak balik. :D

Maybe tak jumpa all the cousins, tapi takpe lah. Haha. Sekarang kepala sangat berat, bila check, demam rupanya -_-" HAIH, best solution? minum 100 plus . Hehe. Mak and Kaknyah tolong kat restoran. I stayed home , because 1) I am lazy and 2) tak sedap badan.

Hari isnin nie, nak amek gaji. maybe amek gaji pagi, sebab petang nak keluar dengan syaika , syakila, lala, lina and maybe yana. :D sumpah excited ! HAHA :b tapi terfikir jugak macam mana nak amek. maybe esok petang, aku msg mrs. lee cakap nak datang pagi kan kan? :B 


Yes, idea yang sangat bijak. HEWHEW :') 


oh yeah, aku ada join satu group kat FB nie, sahabat blogger. not bad lah. tapi macam segan je nak tegur diorang semua :> selasa pergi servis laptop, rabu dental appointment . and then terus packing barang nak balik kuantan. tak lama dah weh :DD balik 15 nov , sebab nak unpack barang lagi. and then, masa daftar kan, nak jumpa madam sue tanya pasal teater. kak sue , pun maybe nak jumpa. nak tanya pasal MPP. :) 




adeii, banyaknya keje T_T tak lama lagi, botak lah kepala nie HAHAHA ;__; 


oh ,
and Selamat Hari Raya Qurban, everyone ! :D 

Labels: , ,