Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· LEND ME YOUR EYES I CAN CHANGE WHAT YOU SEE
· red knit
· Spellbound ♥
· Lucid truth
· I feel like I’m loving you in 1963
· Goodbye awesomeness feelin'
· and I smiled because it is kinda quiet.
· its caption was well, a STAR
· Leather and Studs
· The city sleeps and we're lost in the moments


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

there's no need to rush
Tuesday, November 1, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
bangang punya FB tak leh online , lembaaaaaaaaaaaaaaaab -,-

hari nie half of the things da settle , tinggal another half. the boyfriend is having his final exam now. all the best sayang :) esok nak bangun awal, nak siapkan beg pulak. and then buat checklist benda and barang yang perlu ada for more days to come. :b kaknyah coming back for sem break this thursday MEHEHEHE :B nak pegi meronggeng bila dapat gaji hee laptop haven't been fixed yet, so yeah. soon , i guess.

uolls, rumah saya baru lepas banjir tadi. PERGH, air masuk melimpah ruah

nasib hero - hero di rumah nie ringan tulang , while me , had fun eating nasi putih and kentang hihihihi
since i am unemployed , i am feeling all relaxed , and had fun. kinda bored , but better than complaining when it is already 1 pm everyday. Decided not to take the MC offer. -,- which MC had to pay to go to the event? plus errh -,- wateva

brrrr, sejuk pulak hari ni #gigil

a good friend of mine broke up. and i am pissed at the ex boyfriend alright #SIGH dude, why do you have to be such a douche? i really don't get it . BLERGH -.- lepas nie memang tak lah nak tolong ko lagi kan and dua tiga menjak ni , makin garang , ditegur , kena marah -,-" hmmm , takpe lah , sedar lah , saya tak hotsetap macam kawan-kawan baru awak tu , sorry lah ye , tak perasan lah you

" you dah ade orang lain ke? "

" takdek pun"

" oh. eh if ada pun , tak kisah lah k bye "

paranoid jugak eh KESIAN tgk lah hukum karma nanti , tolong lah jgn buat kwn i mcm nie eh , dia bukan barbie doll kot -.-' suka ati je nak buat apa pun eheh -,- takpe takpe , kena belajar maafkan org kan? ta baek



babe , be strong 


speaking of strong , hakim told me that he isn't working at KUMON Eng Ann , instead he's working at KUMON Bayu Perdana , have fun working there , dear :) rindukan kawan-kawan , tapi semua dah berubah , takdek masa nak berjumpa TT^TT insya-Allah , soon enough. nak jumpa kawan lama , kawan facebook
ahahahaha :DD

banyak lagi nak update , tapi dah blank BLERGH -,-


esok je lah eh? saya akan update . nak ber-BABYMAKER and then loving loving wuv wuv :*


iloveyou