Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· blue moon rising
· you wait for a silence
· chains of love :)
· Movie script ending
· there's no need to rush
· LEND ME YOUR EYES I CAN CHANGE WHAT YOU SEE
· red knit
· Spellbound ♥
· Lucid truth
· I feel like I’m loving you in 1963


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

this must be it
Thursday, November 3, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pernah dengar tak pasal minah gelabah? ha, bawah ni ialah one of the example ;

so, i have a friend who happens to own an online shopping business, and her things was due few weeks late, so yeah, it's normal when the customers start complaining and stuffs , and yet, it was her first time having the problems , with the kastam and everything lah kan, 

so, i pretend to be one of her customer and back her up ;

sebab minah ni menggelabah tak tentu pasal, marah-marah , like eh? aku pun pernah deal dengan online shops , few weeks late, tapi last-last dapat jugak, yang ko nak menggelabah, kenapa? -.-' and then she started scolding me and bla bla bla , bikin aku panas lah kan , 

and here's how the conversation went : 







come on lah, aku OVER? lantak lah , bukannya aku over dengan kau pun kan? HAHAHAHA , sedih. tak cukup sifat-sifat mahmudah. rupa and then perangai terus downgrade guna bahasa macam tuh. Lols. 

apa lah nasib kau ni, minah. wateva.


Have a good life, thankyou. and to you beb, tak payah lah deal dengan orang macam tuh. buang masa je, and and and , sorry you have to deal with all these irrational people. HUHU.



Labels: ,