Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· When Time Stands Still
· Insya-Allah
· entah lah
· speedos
· heee :D
· bed of roses
· one and only
· I miss
· so many reasons why
· diamond love


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Yeehoo ?
Thursday, December 1, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Assalamualaikum and good day everyone ! :)

so rasa macam I have not been updating my blog ages. :p HEWHEW . so, nak cerita, pasal kelas punya proposal event yang asyik kena reject je -_- apa pun kenot. pfft. but, alhamdulillah , budak kelas nampaknya bersemangat nak buat event lain. thankyou. and sorry awak punya PM nie asyik menangis je. EMO kejap :p

wns and her three stooges nampaknya berminat nak buat tournament futsal. MENARIK :D then ayu and then gang nak buat lawatan sambil belajar bersama anak yatim ke Taman Botani. MENARIK. aku punya , bengkel grooming, eheh, menarik tak? -..- entah. cannot just assume eh. Haha.



 SNZ, WNS, NDA, NIM. 
:)



gambar masa pra-meeting KEBAYAvolusi tempoh hari.


tengah menaip ni, tetiba teringat dekat budak MPPK hari tu, RINDU :') hopefully boleh jumpa all of you guys satu hari nanti. :) these few days macam tak sihat badan. He said I got fever . -_- kena bebel suruh jangan stress sangat. Hoho, stress sebab risau pasal subject sem nie. DEMMM -_-

lusa ada meeting MPP. tak nak pegi boleh? :p macam takdek mood sangat nak menghadap MPP now. rotting lah. -_- and by 12:30 , the college will be deserted for sure. so how? ARGH, wtf wtf wtf.

ini lah kerja aku, stress sikit , mencarut, memerli, and memaki. HAHAHA -_-

weekend nie nak duduk umah, kemas bilik yang beragak tongkang pecah . so yeah. :D happy cleaning to us ! :D oh yeah, dah sebut pasal college tadi kan, rasa sakit hati dengan junior sem baru. RASA NAK LEMPANG LAJU-LAJU je sengih kat aku , pandang kerek nak mampus . YOU DON'T KNOW WHO AM I. mentang-mentang ko rapat dengan kak su, boleh lah ko nak naik minyak kan? you ain't a big shot , brah :B more like a wannabe. hmfphh , okbai.

oh and lulz, diorang ingat aku junior , sebab tag nama aku warna itam. EPIC PHAILED. dengan style aku yang terlalu simple at times , memang tak ah. -.-" okbai again. gonna make full use of the camera this weekend. lama tak bergambar dengan housemates :D Hehe.


ok, done updating for now. nak buat ECO120, BEL312, and buat tentatif untuk event grooming tuh.



NGAHAHAHA :b assalamualaikum . xx




Labels: , ,