Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· in loveeeeee :)
· HALLO :D
· life
· phew
· you downgraded me in front of the others in Febru...
· the previous posts were deleted , because i don't ...
· one day
· melancholy
· too lucky
· somebody to love


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Ahoyyy
Saturday, December 17, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
[photo removed]


it is finally the end of the week. and here I am now, baru boleh bernafas dengan jayanya. hewhew 

so yeah, hari ini sepatutnya ada kelas BEL , but Madam Yan bagi kelonggaran of allowing those yang tak present , duduk je and then boleh balik awal. Pagi aku datang awal ke kolej , walaupun sejuk and hujan sangat lah lebat. Pergi jumpa lecturers and those who are in-charge of signing my class' proposal. and then rupa-rupanya , ceh kena edit lagi (-_-") nasib baik tak banyak yang kena edit. then surat , after punya lah excited nak submit terus , kena edit jugak. HAHA :b nasib baik tuan badan memang free, so balik dari kolej , terus start buat surat tu semua balik. (Y) 

tapi agak sakit hati , WIFI kat rumah buat hal , grrr . maybe sebab hujan tak berenti turun dari pagi tadi sampai sekarang 

hari ni aku balik dengan Adam , then memang ajak dia nak dinner malam nie. then jumpa dengan girlfriend Adam ( yang baru first time nampak real life ) hahaha , and Nadia , if I'm not mistaken. and mak aih, mata cantik sangat kot (~_~) tee hee 



then jumpa Maddy semalam , RINDDUUUUU :'D gave her a hug and then sit down kejap , nak relaks from ECO class . sampai sekarang aku blur T_T taphe lah , practice makes perfect kan? :) oh, and aku jumpa budak lelaki gamp* tu , so yeah. dia bukan budak yang pernah aku tulis kat blog nie. budak lain, so jangan perasan. HA , NASIB BAIK AKU TAK PANDANG MUKA DIA , mau kena middle finger nanti. ;D


okay tipu. aku baling flats aku je terus . ;DDD


back to today, after finishing up my works, Ika and Zahir gave me a call . katanya nak lepak. WEEE :D then, siap-siap as they already waited in front of my house :O mula-mula Zahir punya kereta dah buat hal , tapi can still jalan pergi IM5 , self service punya laundry shop. then hujan turut dengan lebatnya .

I am guessing , korang boleh teka lah kan apa yang jadi. YUP , kereta zahir tak boleh start. (-_-") tup tup , aku call sayang dulu . then sayang kata maybe lambat sikit , so I gave a call to Harris . fuh , sepantas kilat WHJ 1460 beliau datang .

Lupa yang zahir and harris dah kenal. malu di situ bila introduce diorang :p kbai

then after a while , sayang datang. lepas tu kenal bebel sebab mandi hujan :p harris dah duduk tepi geleng kepala kehkehkeh setelah berhempas pulak dalam 30 minutes macam tu , kereta boleh hidup. alhamdulillah . zahir and sayang dah mandi hujan -_-' harris minta diri nak beransur pulang , and then the four of us went to SPV to fetch Athirah pulakkk :D

had dinner , and then balik :) masa dinner , get together dengan athirah and ika , tanya lah macam-macam . soal siasat sikit :p anyways , it was a good night. had a small talk with sayang before going into the house.


 and i guess that is just it :)


Off to bed now. Assalamualaikum and good night :)







Labels: ,