Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· AtikaSikun
· pin pin :D
· Ho ho ho weekend !
· Ahoyyy
· in loveeeeee :)
· HALLO :D
· life
· phew
· you downgraded me in front of the others in Febru...
· the previous posts were deleted , because i don't ...


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

ai ai
Sunday, December 25, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

gambar semasa tunggu pak cik syeikh amek, pegi ke kelas hewhew ;D

so, dah ada kat Klang pun. perjalanan oke. duduk depan skali , naik Sani Express , hehe , sepanjang perjalanan nyenyak tido sebab sejuk and also keletihan . body agak malfunction sekejap. then naik bas dengan budak shahputra yang agak ramai , almost 2/3 of the passenger , macam road trip pulak heehee


hari pertama , sampai je dekat Klang, terus unpack barang , then malamnya pegi anta laptop ke kedai. Abang kedai chinese tu serious comel , gewammm titew :p that kind nice young man helped me with my laptop's problems , serious puas hati dengan layanan dia. at the end , dia cakap maybe software corrupt. tu lah , asyik install apa kebenda software dalam laptop , padan muka :(|) hoho


sempat camwhore masa kaknyah pegi toilet :p 

then balik dengan rasa happy , sebab laptop still dapat diselamatkan . heehee :b btw , mak and abah baru beli tv 42 inches. terkejut aku bila sampai umah. ye lah , first time tv besar ada kat umah kan , HD pulak tu , kehkehkeh , yang paling best , tv boleh cucuk pendrive , and then tgk movie or photos dalam pendrive , 

and today morning , we decided nak tengok Rio ;D 


agak besar sebenarnya kalo real life lah kan :p 

cadangnya nak buat assignments, tapi satu benda pun tak jadi (--" ) ECO120, OMT167 and also BMD151 , SIBEH SEIN LOH D: anyhow, insya-Allah akan buat esok. doakan lah ek . heehee. 



batuk makin teruk. might be having chesty cough. Mak bought medicine from the pharmacy. hewhew ;D sedapa rasa ubat batuk, tapi still sakit lagi -__-" sabar eh tekak , tak lama lagi baik lah tu. :) missing my boy very much . otp with him every day :) heee , happy almost five months , dearest. me love you long time :* 

would love to write more, tp now dah kena writer's block, so yeah. heehee. maybe tomorrow akan update about my dinner with my ex schoolmates and also the trip to Taman Botani :) ho yeahhhh . MERRY CHRISTMAS btw :) and a HAPPY NEW YEAR :) 


off to bed now, ubat batuk dah start to kick in :]


Assalamualaikum. 





Labels: , ,