Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· in love
· nonchalant
· Tak kisah
· Flared
· Kids,
· perfection
· heee
· Yeehoo ?
· When Time Stands Still
· Insya-Allah


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

All because ...
Sunday, December 4, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Alhamdulillah , the boyfriend is recovering slowly :)

Today have been quite productive . Had a goodnight sleep , and finished all my MPP matters, events' matters and doing my assignments till now. :D gonna finish up the laundry later. and then off to dinner with the boyfriend. :) Goona have public speaking presentation tomorrow. Wish me luck. :D *excited* hari nie rasa happy , sebab bangun pagi dengan kicauan burung di luar tingkap yang tak bercermin *okay,tipu* NGAHAHAHA :b but i feel refreshed indeed. Alhamdulillah. :) Had an amazing afternoon nap. HEWHEW :>

Went online lifelessly. Berbonding with the housemates. :) Feelin' so contented. Said hi to Farheen and few others on Facebook. update Tumblr. Download movies. Weehuuuuu :3 ber-twitter. eh, sayang dah ade twitter jugak :B Mak text , tanya duit belanja tinggal berapa. honestly, semakin kering tsk tsk t__t sebab banyak bebenor benda kena print. =_= nasib baik ada Ayuni, suruh dia tolong print benda-benda yang nak kena print sebab takdek duit sekarang. MEHEHEHE :B jadi , upah aku tolong bf dia, ialah printing job hoyeah :D

Thanks again, Ayuni :D

Rasa puas hati, untuk permulaan semester, everything has been alhamdulillah , normal. Nak memperkasakan diri untuk jadi hamba-NYA yang lebih taat. Insya-Allah, I'm learning slowly. Hati sikit-sikit dah terbuka :)) it's going to be a hectic week starting next week. ada Kem MARA , then events untuk MPP, then nak start dengan event OMT290.


and then , fuhhh , nak score sem ni. Insya-Allah :))



♥ 






I'm happy, feeling all-contented these few days. Alhamdulillah. Assalamualaikum.



Labels: , ,