Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Ahoyyy
· in loveeeeee :)
· HALLO :D
· life
· phew
· you downgraded me in front of the others in Febru...
· the previous posts were deleted , because i don't ...
· one day
· melancholy
· too lucky


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Ho ho ho weekend !
Monday, December 19, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
tak payah nak weekend sangat lah kan . kehkehkeh



Pizza Hut, Berjaya Megamall , Kuantan. 

sorry this blog have not been frequently attended. one of the main reason is , my laptop actually went BAD , as in RAM rosak teruk . dem D: hilang arah sekejap , tak tau nak buat apa . hukhuk. 

Alhamdulillah , ada jugak yang sudi menolong . Sayang , especially , yang sudi pinjamkan laptop dia untuk digunakan . Malam hari je pun. takut nanti dia nak guna kat rumah kan. :') then siapkan assignments , sambil ditemani sayang yang tolong buatkan assignments skali :p thank you , love :) assignments siap , surat yang direject , siap dibuat . assignments yang tergendala , pun siap. event's particular , pun siap. 


so far , everything stress sekejap . then okay balik. hewhew


biasa lah , life as a student kan. duit pun dah officially habis today. top up, makan , print out things, ;( Mak , sorry banyak susahkan mak . ;( cuti nie pun ,  balik Klang. hopefully , PTPTN masuk before cuti PLEASE ._. penat nak menunggu . nak settlekan hutang , nak set aside duit untuk berjimba. D: wargh, sakit kepala.


Hari ni , agak takdek mood . serabut sangat . kelas straight from 0830 untill 1430. tapi 1230 punya kelas Miss Ida buat test , one hour only. so yeah. escaped early. then siapkan kerja S/U yang tertangguh. sebagai PM, i am not feeling that easy , tak senang duduk , fikir pasal surat menyurat yang tak siap. siapkan kerja yang tertangguh, jumpa orang yang ditetapkan then , off i go , for a lateeeeee lunch.

ye lah , it was already 1545 hours . tak makan dari pagi , macam puasa pulak ._. makan nasi kukus dengan sayang , then baru balik rumah. now dah sampai rumah , still tak rest lagi. penat sangat. seronok tengok orang lain yang sangat carefree , boleh study , online 24/7 , then orang pun tak kenal sangat. HAIHHH

tapi rasa okay lagi, sebab Zarul , one of my junior , baik hati pinjamkan laptop beliau dekat kakak senior beliau ni yang sangat sedih nie hewhew *terharu* thankyousomuch , zarul :) so, boleh buat keje dengan aman for this week . alhamdulillah . and well, duit tak masuk lagi , SERABUT NYEWW :( tadi jumpa this one boy, ewah , nak pandang macam nak kena lempang pun ada. puihhh

okay , dah merepek , nak rest , tata


entah mana lah dia belajar buat muka pelik macam nie. 

HAHA *tutup muka dengan buku* :p


Labels: ,