Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· HALLO :D
· life
· phew
· you downgraded me in front of the others in Febru...
· the previous posts were deleted , because i don't ...
· one day
· melancholy
· too lucky
· somebody to love
· retis


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

in loveeeeee :)
Friday, December 16, 2011 | Posted by Atika | 2 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


as i wrote this down, i can't be much more contented and blessed with what He has provided me from the day I was born till now. I have been through only a little obstacle throughout the week. sarcasms , accusations and hatred were thrown at me unmercifully. but then again, I am thankful to have such amazing friends around me, supporting me from behind. :) macam orang selalu cakap lah, what goes around, comes around. WEH , serius aku SAKIT HATI dengan the mulut longkangs sekalian.

sabar je lahhh

firstly, walaupun benda nie dah reda, tapi aku rasa sekarang masanya nak bagitau orang my opinion about this matter. and yang pertama, aku takkan maafkan budak pukimak yang comment about my sexual part. sumpah rasa nak bakar sorang-sorang. and kalau diikutkan hati, memang dah arwah budak tu , tapi takpe lah. Allah sahaja yang tahu betapa sedihnya aku masa baca comment diorang tu.

and weh , nama bapak jangan main boleh? obvious kot SIKUN tu bapak aku, bukan aku. PUIHH , pergi belajar BM balik. 


okay , itu sahaja yang dibangkitkan. anyways, aku redha yang aku nie memang tak senangi ramai orang. biar lah. aku redha. aku tak cantik pun , tak tinggi pun, tak kaya mana pun , so yeah. SEDAR DIRI lah ni. taphe lah. cakap lah apa korang nak cakap. malas nak amek port dah. you guys have a good life, aight? Aku doakan yang terbaik untuk korang. 


Assalamualaikum.