Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· melancholy
· too lucky
· somebody to love
· retis
· All because ...
· in love
· nonchalant
· Tak kisah
· Flared
· Kids,


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

one day
Thursday, December 8, 2011 | Posted by Atika | 2 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hari ni separuh hari duduk dalam audi , dengar ceramah ' Islam dan Media ' entertaining , I must say. wns excited tengok the old flames while I am busy avoiding that batch of group -,- sebolehnya tak nak bertentang mata kalau boleh, YEAHHHH , saya suka lari dari masalah . Malas pun ada. Hewhew

Agenda untuk meeting event sudah siap separuh. akan disiapkan sebentar lagi. assignments semua, alhamdulillah , sudah disiapkan. :) esok datang awal pagi , sebab nak siapkan kerja yang terbengkalai , sambil tunggu meeting event pukul 1030 pagi. :) *harap-harap plan menjadi lah kan :p alhamdulillah , flow of the meeting setakat nie, sangat lah produktif. serious happy dengan semua orang, there's worries, but all of us are indeed optimistic. :DD

minggu ini sangat lah hectic , kadang-kadang , rasa nak guling-guling atas lantai , kepenatan ==' boleh sampai tertidur masa buat assignment, lepas tu bangun balik. then tertido balik masa type agenda meeting ==' HUARGH. nak mengamuk jadi Hulk boleh? =='

sabar je lah kan.

God knows how much I loathe that woman . FUUUUU. it has been long enough since I kept everything in the inside. you are so unfuckingbelievable. I wonder you can actually survive there. ugh ==' get a life , woman. *pissed* okay sabar sabar. ;__;

daripada aku fikirkan pasal perempuan tua tu, baik aku fikir pasal assignments and buat revisions semua subject. urgh --' malam nie hopefully sayang is doing well enough, nak mintak tolong sayang buat logo guna AI . get well soon, please , sayang ♥ :')



oh, by the way, Tutti Frutti has been opened at my place, Indera Mahkota 8 in Kuantan =) Right now, masih belum berkesempatan nak pergi lagi. kesuntukan duit dan kesuntukan masa. soon, i guess. tee hee , tapi nak pegi sana dengan Athirah , this new friend of mine =)

oh lagi sekali, nak ckp hi kat @AmeeraShrmn , adinda si sepet :D buat aku teringat dekat adik aku sendiri pulak. AHAHAH -,- seronok berbonding dengan beliau via Twitter, kadang-kadang @wannellysa pun join sekaki , setudung :p Meera comel huehuehue ;D okbai


oke , nak buat laundry now,tata







Labels: , ,