Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· you downgraded me in front of the others in Febru...
· the previous posts were deleted , because i don't ...
· one day
· melancholy
· too lucky
· somebody to love
· retis
· All because ...
· in love
· nonchalant


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

phew
Saturday, December 10, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


logo kelas merangkap logo untuk event. besau tak? hee hee , the boyfriend helped me out with the logo. thank you sayang. :) tempat buat keje , pilih tempat yang menjadi kegemaran untuk lepak back in Klang , Old Town White Coffee Sri Kuantan. :) 



My drink :) hee heee , buat agenda meeting untuk hari nie. tapi tak complete sgt ==' nevermind then. lovelove :) thank you sbb banyak bersabar dengan kerenah i . tee hee. :D alhamdulillah , by 12 a.m I am already home :) 

... and that was yesterday's story. ngeeee :B


today story were tad long and rather long winded. somethin' i posted up , ended up backfiring me. but then i am pretty sure that i did the right thing . so yeah, whatever. :) the day was kinda messed up. but alhamdulillah , all the things needed to be done. is done :) proposal done. tapi lupa nak edit. HAHA. taphe. saya balik bagi edit satu kali. :D nak buat job description before the next meeting. then nak siapkan beg and kerja-kerja sebelum pegi Kemaman esok . 

Ceramah semalam was awesome. Ustaz serious awesome. :) Dapat pengetahuan as well as had fun . tee hee. tak makan dari pagi sebab risau pasal semua benda. hee :) presentation BEL312 was a complete wreck. Pening kepala aku --' nasib baik mood Madam Yan baik hari ni. then malam keluar dinner dengan sayang. rasa nasi ayam kedai pak cik kat IM2 tu. SEDAP  (Y) after dinner cadang nak balik rumah terus , sebab kesian dekat sayang kena drive while his left arm almost paralysed. D: tapi the boyfriend brought me here : 





♥ 

since Tutti Frutti at my place was recently opened , so they have 50% off till Sunday. :D thank you sayang ! :) Headed home and settled things up before hitting the sack. 



Assalamualaikum :) 

Labels: ,