Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Ho ho ho weekend !
· Ahoyyy
· in loveeeeee :)
· HALLO :D
· life
· phew
· you downgraded me in front of the others in Febru...
· the previous posts were deleted , because i don't ...
· one day
· melancholy


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

pin pin :D
Thursday, December 22, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
so , yesterday i went to Satay Zul to have my lunch with my architecture friends . more like my lovelies , actually :) I went to Satay Zul with Maddy , Wanie and Ain :) overall it was a great dinner accompanied by them. Walaupun service macam hmmmpfhhhfhh -,- , tapi taphe lah . buat lek je . janji hasrat hamba nak makan satay tercapai :D amek kesempatan keluar dengan diorang sebab after this, memang tak lah . diorang akan bertambah busy. so am I . and, here's a couple of photos ; 


[photo removed]

EPIC :B 


[photo removed]

Wanie and Ain who weren't feeling well actually :')

Get well soon, love ♥ 


after dinner , we went to the terminal . aku belikan tiket balik Melaka untuk Nadia. mak aih, line punya lah panjang -_-" sabar je lah. tup tup , the only tiket balik yang available, cuma jumaat pukul 1 pagi . WARGH. sorry Nadia -_-" hehe. then balik , and after that , off going back home. :)

sayang and i had some misunderstanding . KEHKEHKEH. biasa lah orang bercinta fiu fiu fiu :P  but alhamdulillah , all is well now . bak kata orang , in a relationship, two must have mutual understandings , then only they can stay together longer :') sayang say sorry , i ok, i say sorry , he okay :D dah pinjam kamera namie more than a week. laptop zarul pulak almost 4 days. FUHHH , malam ni nak pulangkan balik lah. :) thank you boys sebab sudi pinjamkan :) 

tadi kelas okay okay je. kelas satu je, ECO120 . still tak paham lagi. kejadah lah atika . ko biar betul ? -_-hopefully i can pull off ECO , insya-allah . semasa nak tunggu ECO, lepak dengan yayangs and sepet yang annoying tahap kesepetan melampau. rasa nak siku laju-laju je mamat tuh. :b sabar je lah. nasib baik aku comel. eh, tetiba XD main kejar-kejar dengan miss ida pasal event particulars , BESTNYEWWW

okay, tipu .


dapatkan tandatangan miss ida untuk sign surat sponsor. penat t_t stress. oh ya, nak menyelit sekejap . last week ada pegi call back teater. insya-Allah kalau takdek halangan, bulan April next year , tuan hamba Inang Dang Sari akan terbang ke Beijing :D please pray for me , okayyy? :) 


dah beli tiket bas untuk balik Klang . this Saturday , 9 a.m . woot woot ;D tapi api barang - barang belum kemas . arghhhh t_t macam mana lah ni kan ? ish -,-' kejap lagi kot kemas. After this, nak kemas laptop , kamera, then sidai baju , then solat , then lipat baju, kemas baju . FUH . (-_-") esok kemas rumah sikit . then oke, settle . 


kesian sayang kena ulser. get well soon , babycake ;) 


esok akan ON laptop untuk kali pertama after dah biar lama. harap-harap okay lah kan. AMIN :') if not, melayang RM200 untuk beli ram baru. serabut (-_-) kira-kira hutang and duit event skali , ada lah dalam RM500. RM500 + RM200 = RM700. RM1300 ( duit PTPTN ) - RM700 = RM600. HUARGH :O masak aku. harap-harap segala benda yang aku buat for this semester , berbaloi. :) 

semakin syiok mengedit gambo di pixlr.com. haha . :D biasa-biasa je . tak nak over bebenor . heehee :p anyways , tak sabar rasanya nak balik Klang :) and also , missing my friends back home . ARISHA , please take good care of yourself in Tanta. love love <3 





auch ;) 

Labels: , , ,