Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· All because ...
· in love
· nonchalant
· Tak kisah
· Flared
· Kids,
· perfection
· heee
· Yeehoo ?
· When Time Stands Still


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

retis
Monday, December 5, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


tetiba masuk subjek retis kan ,
retis nie sebenarnya artis , dalam loghat Pahang
aku pun baru sangat belajar loghat-loghat pantai timur nie hee :p

koi selok dengan oghang retis nie, rasa nak sparring je satu kali okbai

hari ni semangat nak buat public speaking ,
sibuk melukis stimulant masa diorang sume buat presentation
PERGH --'
sorry kawan-kawan
tup-tup nama tak dipanggil punggg , HAHAHA -,-
nonetheless , congrats yang dah present ,
confidence level makin meningkat :))

budak-budak masscomm sume comel-cmel AHA
JT tuh terkedu , memasing depan kitaorang ,
entah kenapa


hari ini sangat lah busy , tak menyempat nak duduk diam berehat
ke hulu ke hilir buat kerja , PERGH PERGH --' sakit jantung boleh?

sibuk ke hulu , ke hilir dengan MPP , aih serabut lahhhh
dengan kem yang tak tau apa-apa hujung minggu nie , FUUUUUUU
sabar je lah
then orientasi lagi --' nasib baik intake tak ramai
mau tak nya masak aku ternganga depan exam hall nanti
hewhew :>

lepas satu benda , lagi satu benda pulakkk
benda apa ? proposal event yang finally diluluskan , dengan bersyarat
WAHAHAHAHA ;'D sumpah gembira and terharuuuu
balik rumah terus buat agenda hari rabu :)

sayang en sani :p heehee

kerja BMD151 tak disentuh lagi , apatah lagi ECO120
-,- balik dari kelas , terus kemas almari baju :p PUAS HATI






Lebih kemas dari sebelum ini :)
then kepala dah tingtong sikit
rehat kejap
then check email bla bla bla ,
buat check list , basuh baju , kemas beg HEEHEE :p
rasa sgt bahagia tiba-tiba :p

then i went for dinner dengan sayang
nampak si keli and the gang
mula lah selera nak tak nak ada je kan
bugima je
--'
lepas makan terus chao dari situ
then pegi TC sebab nak beli krusher
:p
sedappppp pulakkk
heehee :>

then balik umah,
sidai baju , sidai langsir
:>
then sambung buat assignments ,
itu sahaja untuk hari ni


malam-malam buta ni mata tak nak tutup pulak plak
--' ish .


but anyways , the day ended pretty well , there's more actually , so i shall elaborate it in my next post =)


Assalamualaikum and goodnight , loves :)








Labels: