Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· ai ai
· AtikaSikun
· pin pin :D
· Ho ho ho weekend !
· Ahoyyy
· in loveeeeee :)
· HALLO :D
· life
· phew
· you downgraded me in front of the others in Febru...


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

selesai semuanyaaaa
Wednesday, December 28, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

gambar lama , edit semula kehkehkeh


#1 : dah block
ingat tak aku ada kes dengan XXXXXXX ? so sebenarnya asyik semak kepala hotak aku tengok diorang keluar kat news feeds aku, so aku dah block , SIAPA KAH MEREKA? ahahaha , biar lah rahsia *ketawa sampai keluar kahak* anyways , thanks for the IM , appreciate it :') 


#2 : event
semalam aku pergi serdang naik KTM . first time wooo :P nervous sangat sampai tak lena tido malam *taktipu* alhamdulillah , sampai juak aku ke destinasi nya. pergi taman botani dengan ayu and her sister , pung pang pung pang dengan wakil taman botani , aiseh , tak jadi kot D: then pegi ke wetlands , jumpa dengan en khairi , then pung pang pung pang lagi , insya-Allah , jadi hehe :D 

apa-apa hal, semua surat dah settlekan. so yeah. tinggal nak tunjukkan , then approved ! :D dah bincang dengan encik sani, encik sani kata oke , takdek hal. tapi kena tunjuk kat dia dulu. aisehman. ni yang nervous nie.harap-harap event menjadi lah ek . 


#3 : PTPTN 
setelah lebih sebulan menunggu , akhirnya PTPTN masuk -_- baru cadang nak pegi bako PTPTN tuh dengan nelly and asha. kemain eksaited mereka berdua siap call lagi petang tadi. ahahaha , sorry , sayer kat depan , tengah feeling-feeling drama sambil baca novel :PPP anyways , syukur alhamdulillah :) 


#4 : assignments 
assignments semua dah siap, tinggal nak buat revision untuk tests naik cuti new year nanti. FUH, masak aku. harap-harap boleh buat lah kan ECO nie . D: AMINNNNN. kalo boleh nak buat revision untuk semua subjects neh . heehee :b insya-Allah :)


#5 : cuti
dah dekat seminggu cuti, alhamdulillah , cuti yang agak productive lah kan , hehehe :D maybe jumaat jumpa cikgu BM masa sekolah menengah dulu, cikguu ohhhh cikguuuu :)) then nak terus pack barang-barang esok , then off to study. :) nak jumpa kawan lama pun dah termakbul. lepak with Cherrie, and Jo yee and her nom nom , Salam for dinner two days ago , so yeahh :) balik ke Kuantang dengan Ayu auch auch ;) thanks beb !



off , otp with ♥ :)



Labels: , ,