Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· :)
· selesai semuanyaaaa
· ai ai
· AtikaSikun
· pin pin :D
· Ho ho ho weekend !
· Ahoyyy
· in loveeeeee :)
· HALLO :D
· life


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Stranger with a smile :)
Friday, December 30, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



LIFE ? Life is hard , life is difficult and yet , life is still interesting. 

It has been a while since I wrote something that is actually sensible , yet in a formal matter. not that I wanted to , it is just that I am so caught up with dramas and workloads that are keeping me from socializing properly. ( Lol, nah , just kidding! ) Hehe :p See, tak boleh nak serious lah everyone , sorryyyyy :B anyways, memandangkan tahun baru nak dekat , maybe akan start dengan resolution baru lah kan? :p Insya-ALLAH kalau tiada apa yang menghalang :) 

#2012resolution : 

to be a better Muslim , a better daughter, a better friend and of course , a better girlfriend :)


Cuti pun dah nak habis. akan pulang ke Kuantan lusa . heehee :D akan mula revision esok kembali. haih. agak bosan di rumah. hari tu keluar pun dekat-dekat sini je. heehee. malas lah nak cerita panjang. takdek mood dah nie sebenarnya. D: I am guessing , my menstrual is just around the corner. ._. I'm feeling old already. Turning 20 by year in few more days. SIGH. nampak tak? haha, fantasi 2011 pun tak tercapai lagi, nasib badan.


soon enough, i guess. 

hari tu naik train pergi serdang and then went back from serdang by train also, it was a wonderful feeling. meet some amazing people. serious awesome , happy pun ada. mak cik yang baik hati and Anis, this 17 years old girl I met at the interchange station. :) 


rindukan abang-abang besar yang semakin jauhhhhh D; MISS YOU GUYS D; happy birthday kepada December babies ♥ to my akak , especially ;) adik sayaaaaang akak :) dah beberapa hari IM dengan hibri syafiq. hari tuh en faez tunjuk gambar hibri , rasa nak terkam je laptop tu. diorang tak tau betapa rapatnya aku dengan dia and budak-budak rumah dia. DULU lah kan :D sekarang , menumpang kasih kat Kak Fatin je ^^ and akak of course ^^ anyways , still rindukan korang semua. seriously :( 


:) 



oh yeah, laptop yang dah diservis untuk kali ketiga ini akan dijaga dengan baik , saya janji :D 


tuntasnya, akan berubah menjadi lebih baik dari sekarang. AMIN :D 




Labels: , ,