Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· somebody to love
· retis
· All because ...
· in love
· nonchalant
· Tak kisah
· Flared
· Kids,
· perfection
· heee


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

too lucky
Thursday, December 8, 2011 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Alhamdulillah, kelas event today went well. :) update semua agenda and what not , as well as kelas kelas lain lah kan. okay, sebenarnya masuk kelas event sahaja , sebab kelas lain skip all because nak settlekan hal MPP ==' I'm not saying it is a burden , tapi cara kitaorang nak manage everything is too restricted and well , ugh completely annoyed dengan everything. Jealous tengok my other MPP friends , who are enjoying the work as much as I am . 

... I miss high school :( 

nonetheless , 4 months left before I resign as MPP. should make the most out of it :) insya-allah , buat event outdoor activities hee. :) ask around for feedbacks first. HEWHEW , today have been really tiring, dengan terkejar-kejar sana sini , tak boleh rehat langsung ==' lepas tu kena senyum terkelat-kelat dekat orang-orang yang macam hmmfphdfhfhhf ==' okay, taphe lah . *senyum ikhlas sikit* :)

semalam buat photoshoot sendiri dengan the angels . :) sangat-sangat contented hee hee :D 


a little bit of lighting . heee :) captured ! 




ira. nelly. yatie. yours truly , 
OH LAVV :)




wns,
my namjachingu :)




the goddesses :)

overall , it was fun . heehee :) alhamdulillah , though we had some misunderstanding in the past , we did overcome it now. :) event flow dah nampak, nak start buat all the letters and off we go ! :) insya-Allah , event flow will be much smoother now. :)  

anyways , saya tak pegi kelas repeat hari ni. both subject pulak tuh. ==' tolong JANGAN jadi macam saya , please. saya memang pemalas sikit. :> sorry miss ida and encik karim. terkapai-kapai dengan hal mpp. i'll make up for it, no worries. huhu. esok ada talk, akan berada di dalam , sambil fikiran menerawang ke tempat lain. *kidding

tadi pegi dinner dengan aiman and the girls. aiman bawak kereta , agak nervous di situ , sebab tak pernah naik kereta dengan aiman ==' had dinner and then went back home naik moto Hussein. kesejukan tahap maksimum ==' 

and also, congratulations to my sister for getting a 3.3 CGPA for her first semester result. you made me proud sistah :) do well , okay? heehee :) and the bestie , Ayuni for still, an amazing performance in your finals :) here's a virtual hug for the both of you . love love ♥ 




I got to hit the sack now. Assalamualaikum :) 



Labels: , ,