Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· you are what you are, when people are not looking
· Blessed.
· Stranger with a smile :)
· :)
· selesai semuanyaaaa
· ai ai
· AtikaSikun
· pin pin :D
· Ho ho ho weekend !
· Ahoyyy


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

2012
Sunday, January 1, 2012 | Posted by Atika | 2 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

turning TWO-OH this year :D 

so, HAPPY NEW YEAR to everyone :D semalam tido awal sebab mogok dengan emak , hehe :P bunyi mercun new year pungg tak dengar. hehe :p buah hati jauh kat Segamat , sedih sekejap kbai

takpe lah kan. tahun baru ni , azam tak berapa nak berazam lah sangat kan , sebab azam tahun-tahun sebelum ini pun tak tercapai lagi. -_- tahun baru pun rasa macam hari-hari sebelumnya heehee , so hari ini selamat tiba di kuantan , naik bas Transnasional , HOIH sakit jantung boleh? -_- laju pak cik tu bawak , macam nak racing , bouncing bouncing -_- tido lena tak lena, takut nanti bangun kat tepi gaung -_- naik satu bas dengan Mym :D She's from Shah Alam. Dalam bas , tak buat apa pun, update status kat Facebook and Twitter from Mobile Internet for the first time. Hehe *excited* :p 

Alhamdulillah , selamat sampai dalam masa 4 jam SOLID. phew

lepas sampai terminal, penuh pancaroba tunggu akak -_-" *okay, tipu* HOH, satu jam tunggu . huhu , panas wa duduk kat atas tangga batu ala-ala mahligai tuh *okay, tipu lagi* :p akak tanya nak lunch kat mana, ( dalam kepala nak makan pizza, so bagitau akak mengidam nak makan pizza) then, terus pegi ECM ,  destination? PIZZA HUT! first time makan pizza cheesy lava yang memang meletop tuh kan , yummmmyyy :)


Kak Ainur ♥ 

thanks akak ! :D 


anyways , after lunch, we went to groceries shopping at Carrefour , and then redeemed my complimentary Starbucks drink :D Iced Caramel Milk , yums ;) double the happiness ! :D then finally went back home. :D 

macam biasa , sampai rumah, kemas bilik dulu , then kemas beg, solat semua , then online . online pun , first thing , google - facebook - twitter - blog - and Nelly's blog. reader tegar beliau :D 

suka baca blog dia , seriously. she is one of my closest friend here in Kuantan , if you ever wondered. so yeah :) ta de pape , saje nak mention dia kat blog post, bagi highlight sikit beliau di sini. HAHA :p 

had dinner with Yaya and Hussein. dengar Hussein pung pang pung pang pasal camp seminggu SR dia tuh kat Lenggong . Heeee :D muka itam :p but nonetheless, had fun with the two of them :D hehe . now updating this blog while waiting for my eyes to shut for the night . so yeah, that is how my new year went, just a normal day doing extra normal stuffs. HEWHEW 


oh, happy belated birthday , Nadiah :D me love you long time. :)



Assalamualaikum. 





Labels: , , ,