Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· larger than words
· mental koyak
· hi , sexy
· (╥﹏╥)
· I have died waiting for you
· serabut
· one direction
· penat oh
· in my world , I'm Madonna
· I love you


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

ahaks
Monday, January 30, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ada post aku tu , aku post kat facebook aku . nak dijadikan cerita , aku rasa someone sentap , tapi tak tau lah sape. huahuahua -.-

sorry , unker . status tu general, utk semua orang. tapi , biasa lah ;
siapa makan cili , dia terasa pedasnya :p

tapi anyways , mintak maap banyak-banyak kalo ada yang terasa
biasa lah , ego saya , facebook tu je lah
saya tak suka marah depan-depan, protes depan-depan
lain jadinya
serius -.-

last aku betul-betul marah tahap hardcore punya , masa darjah 5 or 6 -_-
aku TER-tumbuk adwin sebab main game yang sep-sep , sape kalah kena lempang
dia kalah , instead lempang , aku tumbuk dia huehuehue -.-
and adwin nangis
lepas tu cikgu violet panggil masuk office dia ,
cakap nak suruh aku letak jawatan jadi pengawas D:
aku cakap ' sorry , teacher . tak buat lagi' then say sorry to adwin

sampai sekarang , kalo teringat , aku gelak sorang-sorang

temper oh temper ,
memang dari dulu aku temper ,
naik form 2 , dapat jawatan , jawatan kecik je pun
tp bila aku dah naik suara , semua diam kehkehkeh :P
adik aku suka gelakkan aku bila aku mengamuk, sebab kat umah aku lain
kat luar aku lain

naik form 5 ,
temper aku makin teruk
tiap-tiap minggu suara aku naik masa MI , morning inspection
student takut dengan aku ( kot ? :P poyoness di situ :P )
tapi ye lah , temper aku jangan buat main

baik kata orang , 'sarang tabuan jangan dijolok'
aku tak suka naik hangin , so jgn lah buat aku naik hangin , mekaseh

tapi ye lah , sejak dua menjak
lepas masuk kolej nie,
temper aku dah kurang
first sebab budak-budak kolej tak sama umo dengan kita
ada rasa hormat di situ
and so on and so fourth
hewhew :3

still , i learn so much things
from being professional and stuffs
and not to be too judgemental :))

alhamdulillah sangat-sangat ,
and kepada manusia yang pernah TER-sakit hati dengan saya ,
maafkan lah ye . saya manusia biasa sahaja :)

okay lah , itu sahaja rententan penulisan aku malam ni
btw , hari ni celebrate sixth mo nthlyversary dengan sayang , dekat KFC near Taman Kerang
simple meal , tak habis bungkus , sayang bawak balik :p
#AJL trending kat twitter ,
tak minat , so tgk orang updates je lah kan HAHA

congrats , hafiz with his song, awan nano
hehe :B
alhamdulillah again , semua kerja done . tinggal nak updates dengan yang lain. :))
mintak-mintak lah semuanya berjalan dengan lancar.


AMIN .


hitting the sack now. assalamualaikum and goodnight :)