Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· guilty is charged.
·
· geram
· bila rindu
· picture perfect
· Obsessively seductive
· 2012
· you are what you are, when people are not looking
· Blessed.
· Stranger with a smile :)


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

be bad, be good
Friday, January 13, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


I am writing this with a smile spread wide across my face. Alhamdulillah , everything is going smoothly as planned. Tomorrow , the sponsorship bureaus will finally go out and . hunt for sponsors. YEAYY :D this entry was delayed long ago , tapi biar lah , banyak sebenarnya nak cite , al maklum macam biasa , long post lah jawabnya hikhikhik

kejap , ada highlight tak minggu neh? 

oh aku rasa ada , which is today , finally settle hal pasal bayaran =) tak nak ada terasa hati ke apa kan , kata sepakat dah dicapai phew =.= sekarang risau pasal event , sangat lah risau pasal budget , insya-Allah next week akan settle *hopefully , super nervous* D: related to event pulak , masuk kelas BEL312 , sumpah best Madam Yan , sporting habis , sangat lah memahami keadaan kitaorang yang sangat serabai mentally kehkehkeh :P thank you madam , will present the best for your second assignment =) 

sudahnya aku promote event kat fb aku , semua aku promote , lantak lah orang nak cakap ape , aku ikhlas nak cari sponsors , sebab aku nak gerak ke mana-mana pun, tak boleh kan , so yeah =.= semuanya pun di hujung jari sekarang hewhew , harap-harap berkesan hehe :'D


second nya pulak , kolej has been okayyy , i guess . ECO punye test hancur , dpt hint pun tak dapat score =.= pergh , seram boleh ? mau repeat sem depan , oh tidaks =.= MUST.NOT.PLAY.AFTER.THIS. =) kelas banyak takdek minggu nie , Kuantan asyik hujan , rasa macam London dah sekarang. kehkehkeh -.- 
tapi orang selalu cakap , hujan tuh rahmat sebenarnya :) bersyukur je lah. heee. 

lecturer pun okay okay je rasanya . alah , * feeling famous kejap* aku rasa semua orang kenal aku kot? HAHAHAHA kbai :P takdek lah , hari tu en lutfi and en mus pakat gelakkan aku sebab diaorang cakap aku kelam kabut sangat? lol, it's in my nature , i guess. :P esok ingat nak settlekan proposal sume. tunggu ayu balik dari pekan rasanya :) Harap-harap dapat lah kan ? AMIN :)

tadi masa lepak dengan juniors , teringat masa jaga diorang orientasi sem lepas. haha , ohmai , dah sem dua kot diorang sume . I feel so ... OLD =.= lol sejuk hati tengok junior-junior sekarang dah jadi student serba boleh . :D handsome boys and pretty girls :3 

*bangga kejap* HEHE :b 

esok kelas takdek. tapi practice role play for BEL312 ade. huargh , rasanya nak kemas rumah kot. rumah sepah sepah lagi :F nom nom , lapar pulak malam-malam buta nie . adoi D: next is about teater. alhamdulillah , dapat jugak aku pergi beijing ngehehehehe :F *square dance* this weekend ada practice , and pesanan pengarah paling utama is 

" atika , please behave" 

okeh madam. I'll behave. :'D maybe hyper sgt kadang-kadang sampai lupa diri ceittttt :P

tadi pulak dinner dengan aina , syok jugak lah sebab dulu lagi dah rapat dengan dia masa orientasi lagi :) then tadi gosip-gosip sketttt :p but overall it was a good dinner. jumpa boolat , and if you were to read this, thanks a bunch sebab tolong settlekan sewa umah =) contented rasanya , walaupun buah hati tak ketemu hari ini. rindu :| okeh , konklusinya , hari ni relaxing dan agak interesting from the three months i've been working my ass off. and also , A BIG FAT THANK YOU specially goes to Nur Qamarina Idayu Narawi Binti Abdullah for being such amazing part of the organizers . =)


I just love my 4A17 Production , enough said :)