Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· picture perfect
· Obsessively seductive
· 2012
· you are what you are, when people are not looking
· Blessed.
· Stranger with a smile :)
· :)
· selesai semuanyaaaa
· ai ai
· AtikaSikun


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

bila rindu
Wednesday, January 4, 2012 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hari ni cerita macam biasa
macam mana busynya aku hari-hari
event punya psl kan , so yeah
alhamdulillah , duit dah dibayar sikit sikit

:)

PM happy kot
thanks everyone sebab bagi full co-operation :D
tadi ada quiz ECO , open book lah kan ,
dapat buat semua ,
tiba-tiba takdek mood,
aku anta kertas jawapan lobang-lobang heehee :>
sorry Puan

and then nampak *ehem ehem*
ahkak rambut purple yewww ? :'>

okay, whatever

neways,
semua assignments dah siap , nak print and submit esok
then now nak buat agenda esok (Y)
nak type ke tak eh? malas oh :P
cakap je lah esok eheh :D


now nak kemaskan surat-surat semua , so yeah :D
*5 minutes later* Okay, done :D HEWHEW
tadi lepak + dinner dengan Mel , dapat pendants from Safuan
*happy* :'D
now nak start bergaya properly


hari nie mood everyone baik-baik belaka
aku pun mudah nak buat kerja ehehe :b
alhamdulillah sangat-sangat

 :)

hari ni jugak sayang hantar pegi kolej
from today onwards , I have to practice not to need him too much
since he's going to start working soon :')
missing boo already , pity he has ulser again ==



get well soon , babycake :*







tapi despite all these happy thoughts,


dapat pulak berita sedih ,
alahai kak yuni , kenapa lah lelaki nie dayus sgt
kak yuni kot,
tak pernah aku jumpa perempuan sebaik , se-setia kak yuni tu oi
nak marah pun, bukannya ko dengar
rasa nak nangis dengar cerita kak yuni tadi

be strong kak yuni


we love you so much ♥ :')